Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Hög puls, svett och löparglädje!

Jisses, det där var ett pass som kändes, kan jag säga. Påpälsad tre lager på överkroppen, en buff runt halsen och en som pannband, raggsockor i skorna, vantar och fodrade löpartights kände jag mig redo. Sambon var taggad till tusen och han hade en plan. Löpning blandat med olika stationer.

Vi värmde upp med tio minuters lugn löpning och tog oss upp till en liten park i Sundbyberg. Sen satte vi igång. Sambon var kittad med ett jävlaranamma och jag smittades. Vi hoppade grodhopp uppför en lång trappa, två vändor, sprang upp och ner i några minuter. Vi gick utfallsgång, gjorde upphopp, hoppade över bänkar, lekte trx i en lekställning, sprang på alla fyra uppför en lång backe. Gjorde en lång hinderbana med tokjobbig löpning och sen var jag rätt slut.

Det hela tog 40 minuter, pulsen hamnade ganska snabbt och stannade mellan 180-195 och kroppen fick jobba hårt. Men samtidigt så var det superkul! Jag brände 600 kcal under de där 40 minutrarna och det säger en hel del om intensiteten. Foten kändes okej, jag känner mig lycklig och endorfiner pumpas runt i kroppen. Jag älskar min träning och jag älskar att hitta inspiration till träning runtomkring mig. Man kan träna vad som helst, var som helst!

Trapplöpning

Leker trx och min sambos attityd för kvällen. Militärisk.

Grodhopp uppför trappan. Apjobbigt.

Klar!

Avslutade kvällen med en supergod räksallad med vitlöksbröd. Så gott och fräscht (och jag fixade, det är inte bara sambon som lagar mat..).

bloglovin

 • Shit, det låter jättejätte roligt! Träningspass fyllda med energi gillar jag :D

  Fine

  November 30, 2010

 • Nu blev jag sugen på att köra ett hårt pass! :)

  Thea

  December 1, 2010

 • Vilket härligt och tufft pass! rena rama last chance workout!

  Keron

  December 1, 2010

 • Låter som en perfekt kväll!

  Karin

  December 1, 2010

 • Jag blir så GLAD av att läsa din blogg! Ta hand om dej och all din energi! Kramar från Åsa

  Åsa

  December 1, 2010

 • Det låter RIKTIGT härligt! Skönt att bli slutkörd, och alltid kul att träna med sin partner tycker jag!

  Hälsa & Träning

  December 1, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment