Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

6VU – vad tycker ni?

6 veckor har gått, vi har tränat, utmanats, gjort maxtester och tyckt om oss själva. Förhoppningsvis har det varit roligt och inspirerande samtidigt.

För att jag ska få lite koll på vad ni anser om utmaningen hur det har gått och liknande skulle jag bli så himla glad ifall ni kunde tänka er att svara på två väldigt korta enkäter som finns länkade nedan.
För er som har klarat av utmaningen, finns det ju också ett gäng goodiebags som ni har möjlighet att vinna, genom att ni svarar på båda enkäterna och uppger er mailadress. Jag kommer sedan lotta ut dessa goodiebags några utav er, vad dessa innehåller kommer jag presentera närmare här i veckan.

Enkät ett
Enkät två

Jag vore som sagt, superglad om ni tog några minuter och svarade på dessa enkäter, även om ni inte deltog i utmaningen, fick bryta mitt i eller fortfarande håller på! Ju fler svar, desto bättre! Och ju mer info jag får från er, desto lättare blir det att göra roliga utmaningar i framtiden!

 • Nu har jag fyllt i båda enkäterna :)

  kram

  Soulsister

  November 2, 2010

 • Jag hoppas verkligen det blir fler sådana hära utmaningar. Jag var sjukt taggad innan utmaningen drog igång och även första 5 dagarna. Operation blev det sen och jag har inte kunnat träna något nämvärt de senaste veckorna. Nu har jag bestämt mig för att jogga lite lätt i 2 veckor och sen köra din 6 veckors utmaning under 6 veckor för att känna att jag ändå genomförde det även om det blir efter er andra :) Men som sagt jag hoppas du har fler utmaningar på gång sen för det var verkligen roligt att följa alla andra medan jag låg i sängen och inte kunde röra mig själv ;)

 • Nu har jag utvärderat :)

  Anna

  November 2, 2010

 • Hej, har fyllt i den första enkäten. Tyvärr deltog jag inte denna gång, men jag ska hålla utkik efter eventuella kommande utmaningar från dig :)

  Johanna T

  November 2, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment