Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Matmuffinsbak.

Jag fick flera roliga recept att testa, jag hade dock redan skrivit ner ingredienserna till Fridas matmuffins när jag stack ner till affären så dem fick det bli.

Jag misstänker dock att något inte blev som det skulle. Mina “smet” blev inte någon smet alls nämligen, utan en stenhård deg. Jag fick spä ut den lite för att ens få den att gå att blanda. Vad gjorde jag för fel? Eller skulle det vara mer en deg än en smet kanske?

Ut kom muffinsarna, som känns mer som minibröd och som dessutom behövde stå inne i ugnen mer än det dubbla utav vad Frida hade sina inne. En test utav dem ikväll visar dock på ett gott resultat, vilket ju är huvudsaken. Imorgon är det jag som har med en sån här till mellanmål! (Dessutom kan jag checka av “testa ett nytt recept för 6VU” – yes.)

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment