Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Campylobacterinfektion..

..verkar det som om jag har drabbats av. Jag vill inte gnälla hörrni, men det här är bland det värsta jag har varit sjuk.

Grät på sjukhuset och grät på apoteket. Det är så sjukt jobbigt att stå upp förstår ni. Äter nu antibiotika och gör mitt bästa för att få i mig vätska. Jag får kämpa för varje dl, men jag måste ju få i mig. Eftersom det är för jobbigt att sitta upp och koncentrera mig på något speciellt en längre stund, så kommer jag vara ganska off här. Då tycker jag att ni ska passa på att glida runt bland alla 6-veckors utmanare och peppa varandra lite extra.

Snart snart snart kan jag också vara frisk och pigg och glad igen!

 • Skickar en stor, stärkande kram!

  Li

  October 12, 2010

 • Krya på dig! Kram

  Sara

  October 12, 2010

 • Åh stackare vad jobbigt, har själv åkt på en sådan när jag åt dålig mat en dag som lyckats fått bakterier fast den hade vart i kylskåp, vipps sa det och hej hopp antibiotika och sängliggande… mer orkar man inte. Förstår känslan verkligen, den SUGER! Kanske hade du rätt angående den där kesellan eller keson eller det var du var skeptisk till=/? Vila så skönt som det går och med anitibiotika i kroppen är du snart på fötter igen! Krya!

  Gabriella

  October 12, 2010

 • nä stackare!! hoppas de där bakterierna dör snabbt så du mår toppen supersnart!!! kram!!

  emliscious

  October 12, 2010

 • Åh fy sjutton! Min fd sambo fick det en gång, jag har nog aldrig sett honom så dålig… Krya på dig!!

  Fitnesscoachen

  October 12, 2010

 • Du FÅR gnälla hur mycket du vill! Kramar och pepp till dig, var själv hur sjuk som helst av samma orsak. Gick så långt att jag såg gula streckgubbar med portfölj promenera runt i vardagsrummet av febern, hah. Krya på dig!

  Linnéa Tapio

  October 12, 2010

 • Hoppas antibiotikan biter snabbt på bakterierna. Krya på dig! Kram

  Minendie

  October 12, 2010

 • Men usch! Stackars dig, hoppas du blir frisk snart! Kram

  Emma

  October 12, 2010

 • Låter inge vidare!
  Hoppas du blir bra snart.
  Peppkram till dig.

  Thea

  October 12, 2010

 • Shit! Det låter inte kul.. Hoppas du är på benen snart, eller rättare sagt, hoppas du kan äta snart igen!

  Krya på dig!

  John

  October 12, 2010

 • Krya på dig! Hoppas du blir frisk snart!

  Lee

  October 13, 2010

 • Usch, later inte kul! Krya pa dig. Snart ar du pa g igen.
  Kram

  Jennie

  October 13, 2010

 • Krya på dig!

  Hanna Rosell

  October 13, 2010

 • Krya på dig Ella!

  Dessi

  October 13, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment