Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Balans.

Jag “tvingar” mig själv att vila idag. Jag är rätt så duktig på att rivstarta så fort jag känner mig frisk men just den här gången vill jag verkligen ge kroppen möjligheten att återställa sig ordentligt innan jag sliter på med stenhårda träningspass.

Visst, det ser tråkigt ut i träningsstatistiken, jag sjunker på topplistan på funbeat, jag får det kämpigt med 6VU. Men jag gör ett val som är lite mer långsiktigt hoppas jag. Det känns oerhört vuxet.

Istället för att svettas på gymmet, har jag efter skolan njutit av en väldigt pigg häst, sol och 2 plusgrader. Åh, hösten är underbar! Det känns fint och balanserat i hjärtat också. Balans, en fin känsla.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment