Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Varit på vift, men är återigen på väg mot gymmet.

Jag har hunnit med att piffa till mig, ätit en mycket god, trevlig och lång lunch med en väldigt fin vän.

Dessutom har jag hittat ett par stövlar, jag som aldrig hittar skor med mina enorma fötter. Än mindre stövlar, med mina “enorma” vader. Men nu så har jag hittat och köpt. Sitter som en smäck (och vaderna är nog inte så enorma ändå..).

Efter det blev det ridlärarrollen på och ut till ett blåsigt Ekerö. Där gjorde jag även av med en trisslott på två fantastiska kakor.

Det var tur att jag inmundigade lite energi, för nu är jag bara hemma och vänder, för ett pass Bodycombat på Sats. My god.

 • Herregud vilka fina stövlar! Var har du hittat dem?!?!?! Jag har också “enorma” vader och behöver tips!

  Ulrika

  September 28, 2010

 • Gud vilken fin bild på dig! Alltså det är faktiskt rätt sjukt det här med stövlar och vader. Jag har också lite större vader och brukar ha svårt att hitta stövlar, dock har jag hittat senare åren (de har dock minskat lite i stl tror jag). Men till saken hör att man inte behöver ha speciellt överdrivet stora vader för att inte kunna ha stövlar! Vilka är stövlar designade för? Det är faktiskt inte många som kan ha de flesta stövlar!

  Visst, man kan måttbeställa osv, men jag vill också bara kunna gå in i en affär och hitta snygga, billiga stövlar! Typ Skopunkten. Inte beställa för x antal pengar… Och då har jag ändå inte såååå stora vader!

  Men dina var skitsnygga iaf! :D

  Jenny

  September 28, 2010

 • SNYGG du är! och supersnygga stövlar! Och shit, jag blir så glad varje gång jag hoppar in på din blogg, heja du! :)

  JoHo

  September 28, 2010

 • Du är så SNYGG! :)

  Linda

  September 29, 2010

 • Så söt du e Ella:D och du är verkligen en föreblid! Sluta aldrig blogga!

  kram från en som flitigt läser din blogg=)

  Lisa

  September 29, 2010

 • Men gud vad gulliga ni är allihop!

  ÄtaTränaKämpa

  September 29, 2010

 • Har exakt samma vadproblem. Kan någon tipsa om märken/affärer som har bra stövlar man får på sig? Jag orkar inte ens gå ut och prova för jag blir så deppig.

  Magdalena

  September 29, 2010

 • Jag har dålig koll, men har tidigare handlat skor på http://www.evans.co.uk och där har stövlarna varit för stora för mina vader till och med!

  ÄtaTränaKämpa

  September 30, 2010

 • Härliga foton och stövlar! :)

  Lee

  September 30, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment