Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Michael fick lyfta hela passet.

Jag var inte så taggad för spinning när jag vaknade imorse. Jag var inte så taggad när jag kom till gymmet heller. Jag var definitivt inte taggad när jag satt på cykeln.

Inte blev det bättre av att instruktören och jag helt klart har olika syn på vad som är ett bra passupplägg. Jag har blivit så bortskämd med riktigt riktigt bra spinningpass på sista tiden, med instruktörer som har det där lilla extra. Jag kanske var extra känslig idag, men jag satt mest på cykeln och irriterade mig passet igenom över både passupplägg och attityd.  Så jag bestämde mig för att dra ner på kraven idag och tänka låg puls och återhämtning istället och göra passet till något som skulle passa mig.

Då gick det mycket bättre! Inget endorfinrus, inge träningshigh, men ett väl genomfört pass.

Tid: 60 min
Maxpuls: 172, 85%
Snittpuls: 146, 72%
Kaloriförbrukning: 667

Avslutade med plankan i två minuter. Nu skiner solen ute och jag känner mig laddad inför en fin dag. Guldstjärna i boken för att jag fullföljde trots att jag var ordentligt opepp.

  • håller med – morgonträning är oslagbart! ger en grym energi som man kan surfa på hela dagen =)

    linn

    September 28, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment