Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

6-veckors Utmaningen.

Nu äntligen är det något som händer på utmaningsfronten igen. Flera har frågat och väntat. Hoppas ni hänger med mig på den här!

Upplägget för den här utmaningen blir lite annorlunda. Dels håller utmaningen på i hela sex veckor. Dels så är utmaningen uppdelad i delutmaningar. En delutmaning för varje vecka. Hoppas att ni gillar formatet! Alla kan vara med, det är det fina med den här utmaningen, behöver man modifiera den utefter sin egen förmåga, så gör man det. Man kan välja att göra utmaningen riktigt tuff och man kan göra den lite lättare. Jag utmanar min mamma och min syster att hänga med!

GRUNDUTMANINGEN:

20/9 – 31/10
Under dessa 6 veckor ska förutom veckoutmaningarna (veckoutmaningarna får dock räknas in i nedanstående), detta avverkas:

150 km ska avverkas på frivilligt sätt. Simning, cykling, promenad, löpning, rodd osv.

30 träningspass ska avklaras. Vad som är giltigt som ett träningspass avgör du själv.

1 h i plankan, på knä eller tå, rak eller sidoplanka.

500 armhävningar, på knä eller tå.

20 min jägarvila. Se exempel här.

4 intervallpass. Du väljer själv om du vill springa/gå/cykla/simma etc etc. Alla sätt fungerar! Här finns lite intervallpass-inspiration.

1 stretchpass/avslappningspass/yogapass/meditation per vecka.

1 valfri och personlig utmaning för hela perioden. Det kan handla om precis vad som helst, om träning, välmående, vikt, mat, godisförbud. Etc. Min utmaning för den här perioden blir att gå ner 4 kg.

Vecka 1 börjar lite fint med 5 stycken maxtest. Dessa återkommer även i vecka 6 såskriv ner resultatet så att du kan jämföra när du gör om maxtesterna.

 • Maxtest 1: “Kom så långt du kan på 30 minuter” : Testet är relativt enkelt. Välj en konditionsform som passar dig och som du kan upprepa om sex veckor. Exempelvis löpning, promenad, cykling, crosstrainer, rodd, simning etc. Värm upp före om du vill och kör sedan 30 minuter så snabbt du orkar och mät hur långt du kommer. Den sträckan ska vi förhoppningsvis slå vecka 6. ( Tänk på att om du gör maxtestet på en maskin, så är ett bra tips att om möjligt köra på samma maskin nästa maxtest och med samma inställningar utav motstånd och liknande, så att resultatet går att jämföra sinsemellan rättvist.  )
 • Maxtest 2: Plankan. På knä eller på tå, eller börja på tå och fortsätt på knä, beroende på hur stark du är.  Håll ut så länge du orkar.
 • Maxtest 3: Armhävningar. Så många du orkar. På knä eller på tå, eller börja på tå och fortsätt på knä, beroende på hur stark du är.
 • Maxtest 4: Upphopp. Så många du hinner på 1 minut. Händerna ska nudda golvet mellan hoppen och klappa i luften i hoppet.
 • Maxtest 5: Jägarvila. Stå i jägarvila så länge du orkar.
 • Skriv ner minst 10 saker med dig själv som du är stolt över/nöjd med.


 • 2000 trappsteg ska betas av under veckan. Välj själv om du sprider ut det över hela veckan eller kör ett stenhårt pass och tar alla trappsteg på en och samma gång.
 • Tacksamhet. Skriv varje dag ner minst tre saker som du är tacksam över.
 • Testa ett nytt recept/ingrediens.


 • Streakwalk/run. Gå eller spring minst en sammanhållen kilometer i ett sträck, varje dag.
 • Säg något positivt till dig själv varje morgon när du ser dig i spegeln.

 • 10 timmar: Den här veckan ska innehålla minst 10 timmars motion/rörelse/träning. Vad du räknar in  dessa 10 timmar avgör du själv. Det kan var allt ifrån löpning till att ta trapporna på jobbet eller dammsuga.
 • Skriv ner 10 saker med din kropp som du är nöjd över.

 • 1000 hopp. Den här veckan ska du göra 1000 hopp. Upphopp, grodhopp, benböjshopp, burpees, småhopp, hopprepshopp, längdhopp, höjdhopp. Vilken typ av hopp du vill, bara båda dina fötter lämnar marken. Antingen sprider du ut dem under hela veckan, eller så gör du dem till ett roligt pass.
 • Ge minst en ärlig komplimang till någon i din omgivning varje dag.


 • Utför de 5 maxtesten från vecka 1 igen.
 • Testa en ny träningsform. Något spännande, något du länge funderat på att testa, en träningsform du testat för länge sen men vill ge en ny chans? Du bestämmer!
 • Skriv ner ytterliggare 20 saker med dig/din kropp som du är stolt över/tycker om.

EXTRA:
Som bonus kommer jag varje ny vecka publicera några “mini-utmaningar”
för respektive vecka här på bloggen som är helt frivilliga att sätta tänderna i. Vissa mer utmanande än andra.

BELÖNING:
Innan vi sätter igång med Utmaningen så ska vi bestämma oss för en belöning vi ska få när vi klarat av den. Det ska vara något som känns lite lyxigt och som en verklig belöning. Något att kanske längta lite efter.
Alla som genomför utmaningen har också chansen att vinna ett av 10 belöningskit som jag kommer lotta ut.

Hur gör man för att vara med?
Det är enkelt, först så ”anmäler” du dig här på bloggen och på samma gång får du gärna skriva vad du tänker dig för belöning för när du klarat av utmaningen och vilken din personliga utmaning blir. Har du en egen blogg så skriver du även ett litet inlägg på den inkl. 6-veckors bilden och länkar hit. Utmaningar är alltid roligt att bita tag i tillsammans, ju fler vi blir, desto roligare, så uppmana gärna vänner/bloggläsare/träningsglada att anta utmaningen.  Man får givetvis vara med även om det har gått några dagar in på utmaningen redan, det blir bara mindre tid att få ihop all träning på..

Som vanligt behöver du inte vara med på delar du inte är förtjust i. Kan du exempelvis inte hoppa, då kommer du på något annat att göra istället osv. Likadant med andra delar.Det här är en stor utmaning, det är meningen att den ska kännas ganska mäktig. men samtidigt hoppas jag att den känns utmanande på ett roligt och inspirerande sätt.

Det viktigaste är att vi utmanar oss själva och kämpar på utefter vår egen förmåga!

The only failure you should be worried about, is the failure of NOT going for it!”

 • Ååååh, jag skulle så gärna vilja vara med, men det känns som att det blir allt för mycket när jag redan har 4 volleyträningar i veckan… :( Snart börjar dessutom matcherna, så då blir det till och med 5 dagar med volleyboll.
  Daaaamn… Och det känns inte kul att bara vara med på en del av utmaningen, jag vill ju vara med på hela…

  Nene

  September 13, 2010

 • SJUKT BRA UTMANING!!!

  Emelie

  September 13, 2010

 • Jag hänger med!! Helt toppen utmaning! Jag älskar sånt härant :)
  Min personliga utmaning är att inte äta några onytta sötsaker, belöningen har jag inte bestämt mig för ännu, men när jag gjort det så då meddelar jag det på bloggen :) Tack för att man får vara med!

  Lee

  September 13, 2010

 • Vilken kul utmaning! Och jag hade hakat på om jag inte haft min egen som startar 1 oktober (men blev lite inspirerad av denna, nu fick jag något att tänka på…:). Ska bli spännande att följa denna!

  Hannas mamma laddar

  September 13, 2010

 • Helt galet spännande, klart jag är med! Nu längtar jag hem från jobbet för att kunna planera allt i minsta detalj ;)
  Däremot ska jag klura lite på belöningen… några bra förslag om man är fattig (!!!) student?

  ida

  September 13, 2010

 • Åh, en grymt bra utmaning! Precis vad jag behöver för att komma igång igen. Jag är med. Har aldrig varit med på någon av dina utmaningar, så det här blir kul :-)

  Karin

  September 13, 2010

 • Åh, som jag har längtat! Klart att jag ska vara med! Min belöning är en uppfräschning av min garderob. Jag har behövt nya kläder länge nu men inte riktigt kommer mig för så om jag klarar det här ska jag ge mig själv nya fräscha kläder.

  emmaluu

  September 13, 2010

 • Vilken otroligt grym utmaning! Klart man ska ge sig på den :)

  Malin I Form

  September 13, 2010

 • Känns riktigt kul med en ordentlig utmaning. Tänker inte göra något halvdant så jag måste nog gå igenom min egen planering först för att se om tiden finns. Har ju lite svårt att motstå. Fick en ordentlig spark i baken och riktigt bra resultat av MarsUtmaningen i våras.

  Sparrismarris

  September 13, 2010

 • […] är igång igen, på ÄTATRÄNAKÄMPA punkt shapemeup punkt se har hon startat 6-veckorsutmaningen. Såklart hänger jag på! Vill du också vara med? Gå in på […]

 • Jag ska absolut vara med. Ingenting jag vill tacka nej till. Gillar utmaningen riktigt mycket. :)

  Thea

  September 13, 2010

 • Har länge funderat på att vara med på en utmaning, så nu tar jag chansen när sambon dessutom är borta 10 veckor.

  Vi hänger på båda två.

  Karro: den personliga utmaningen har jag inte kommit på än,men publicerar det på bloggen innan måndag. Belöningen är att unna mig en resa ner till Malmö för att hälsa på familjen och sambon (dåvarande särbon =P)

  Mattias: personlig utmaning publiceras på bloggen, belöningen är att unna mig en ridlekton för en duktig tränare.

  Karolina och Mattias

  September 13, 2010

 • […] Jag ska försöka koppla bort alla andra och köra mitt eget race. Är sugen på att hoppa på ÄtaTränaKämpas utmaning. Även om jag inte klarar allt som man ska göra så kanske det ger en knuff i rätt […]

 • […] 6-veckors utmaningen är nu presenterad här, på nya adressen! […]

 • Jag är på!!

  Tina

  September 13, 2010

 • Jag är med!! Får fundera på den personliga utmaningen och belöningen lite. Men jag är helt klart med!! :)

  Ninni

  September 13, 2010

 • Jag hänger på!! Du hittar på så grymma utmaningar Ella. Har inte varit med innan men den här gången passade det perfekt.
  Min personliga utmaning är att inte äta godis, dricka läsk m.m. Och min belöning om jag klarar detta är besök på spa plus en ansiktsbehandling.

  Linn

  September 13, 2010

 • Jag är med :) Måste dock klura ytterligare på personligt mål men belöningen blir en massage :)

  Frida

  September 13, 2010

 • Hade ju varit kul med en utmaning. Och visst ska en utmaning vara just det, en utmaning. Men… för mig kommer det inte fungera. 5 träningspass i veckan. Inte en chans att jag fixar det. Önskar jag kunde men.. nej. Tre pass är max.

  Önskar er andra lycka till.

  Camilla - BMI36 till 25

  September 13, 2010

 • Min tanke med så många pass, men ingen begränsning för hur långt ett pass är för att kallas för träningspass, är att du självkan avgöra vad som räknas. Om det är att göra armhävningar och plankan 5 minuter som är ett träningspass ena dagen, så är det ju utefter din egen förmåga. 5 träningspass i veckan låter mycket, men det är ju just det att du själv vääljer på vilken nivå du vill lägga dig. :) Är du säker på att du inte ska ge det en chans?

  ÄtaTränaKämpa

  September 13, 2010

 • […] Ska man våga anta Ellas utmaning?  6-veckors Utmaningen […]

  Utmaning « sneasty

  September 13, 2010

 • Utmaningen antagen! Min egna utmaning blir att försöka göra veckomatsedlar, så det inte finns stort utrymme för frestelser i vardagen. Det ska storhandlas, storkokas och göras matlådor! Belöningen får jag återkomma med! Jätterolig utmaning!

  Helena

  September 13, 2010

 • Gick startskottet idag? :)

  Helena

  September 13, 2010

 • Nej den 20/9, så du har gått om tid på dig att planera! :)

  ÄtaTränaKämpa

  September 13, 2010

 • Vilken rolig utmaning, undrar hur du kommer på allt!? =)
  Hmm….belöningen får i alla fall bli att köpa en ny löpdress….utmaningen, hmm, den sträcker sig egentligen några veckor till enligt mitt träningsprogram, att klara en mil på en timme, yupp, så får det bli =)

  Frida

  September 13, 2010

 • Jag antar utmaningen!!

  >Mitt personliga mål är att gå ner två kg med ökad muskulatur.
  >Min belöning… blir antingen nya träningsskor, en ansiktsbehandling, en helkroppsmassage, en sport-/äventyrsupplevelse, eller ett lite finare klädesplagg.

  Kul!

  Malin

  September 13, 2010

 • Jag är på! Helt klart :-)

  Sara

  September 13, 2010

 • Jag ska vara med!! Superkul utmaning ju. Men det kommer verkligen bli något att bita i! Men jag ska ge järnet! :)
  Mitt mål är att gå ned minst 2 kilo i vikt. Och min belöning efter utmaningen blir en resa till London!

  Alva

  September 13, 2010

 • Wow! Låter som en sjukt rolig och ganska tuff utmaning =) Om jag inte redan hade haft rätt bra kontroll på, och varit nöjd med, min träning så hade jag gärna hakat på. Får se vid nästa utmaning om jag hänger med…
  Lycka till!!!

  krispinsson

  September 13, 2010

 • Grym utmaning! Jag är på! Började läsa din blogg ganska nyligen men måste säga att du är en grym inspirationskälla! Är toktaggad! Min personliga utmaning blir att komma ner under 60 kg,har dragit på mig alldeles för många trivselkilon och det här är ett perfekt startskott. Belöningen blir en helkroppsmassage och en ansiktsbehandling! Nu kör vi!

  Minna

  September 13, 2010

 • Jag är med :-)

  Elin

  September 13, 2010

 • Grymt! I am so in!

  pilla

  September 13, 2010

 • Jag är lite sugen på att anta din utmaning, men ska vara i Malaysia 4 veckor, så får se vad jag gör… Kanske gör maxtesten åtminstone.
  På vecka 4 är det kanske ett “typo” “8 timmar: Den här veckan ska innehålla minst 10 timmars…”

  Keron

  September 13, 2010

 • Jaa, vad spännande!! Jag kommer vara med :D

  Ullis

  September 13, 2010

 • Wow, vilken häftig och väl genomtänkt utmaning! I’m in!!

  JoHo

  September 13, 2010

 • Åhh vilken underbar utmaning. Gillar att det även finns inslag med personlig peppning, sånt gör man för lite!

  Jag hänger gärna på och kommer absolut följa hur de går för dig, kul!

  Steelfire

  September 13, 2010

 • I´m IN!!! :)

  Becca

  September 13, 2010

 • Precis vad jag behövde inför hösten, en utmaning! Nu kör vi så det ryker!

  Veronica

  September 13, 2010

 • Gött Ella! I´m in :) . Måste skissa lite på detaljerna bara… Hmm, en belöning…? ;)

  soffans

  September 14, 2010

 • Oj, en utmaning som verkligen inte blir någon lek. Jag är på! Behöver verkligen komma igång med hårdträningen igen så det kan vara en ordentlig hjälp med en utmaning. Utmaningen: att inte dricka någon alkohol eller äta godis/chips/kakor. Belöning: får jag nog återkomma med, känns som en viktig inspirationskälla.

  Hilda

  September 14, 2010

 • Kanonbra utmaning! Känns alldeles lagom, just nu iaf, men har ju inte börjat planera ännu :) Min personliga utmaning blir att planera min mat, frukost, lunch och middag och på så sätt minska på sötsug och impulshandlandet av mat som jag är sugen på. Belöningen blir antingen en ny mobiltelefon eller nya höstträningskläder :)

  Sara

  September 14, 2010

 • Rolig utmaning! Jag är med! Min personliga utmaning blir att gå ned 4 kg i vikt. Belöningen blir en balklänning till höstbalen.

  Charlott

  September 14, 2010

 • Jag hänger självklart på, men belöningen och den personliga utmaningen måste tänkas på några dagar.

  Sofia

  September 14, 2010

 • Jag är med på det!! Kanske inte helt ut men jag är på!! =)

  therese

  September 14, 2010

 • Jag är med :) Superrolig utmaning och det känns som det är precis vad jag behöver för att tycka det är kul med träningen igen :D

  Här ser du mina egna personliga utmaningar och belöning: http://cheriemartensson.webblogg.se/2010/september/6-veckors-utmaningen-hos-ella.html#comment

 • Wow, vilken grej! Verkligen en genomarbetad utmaning!! Tyvärr känns det inte som rätt läge för mig att haka på just nu, men lycka till till dig och alla deltagare :D

  Studentskan

  September 14, 2010

 • Vilken härlig utmaning! Mera sånt här. Tyvärr måste jag nog stå över denna gång, pga att jag har så tusans mycket att göra så jag kan inte sätta fokus på något annat + att läkaren sa jag måste försöka chilla lite. Hur svårt det än är. Suck.
  Men LYCKA TILL!

  martina

  September 14, 2010

 • Kanonutmaning!!
  JAG ÄR PÅ!! :D

  AKP

  September 14, 2010

 • AKP

  September 14, 2010

 • Jag e me! Men har inte klurat ut nån bra belöning än, det kommer.. :)

  Jonna

  September 14, 2010

 • Jag antar utmaningen! Har kommit igång med träningen ordentligt nu men behöver något peppande så jag inte tappar motivationen. Min personliga utmaning blir att gå ner 3kg. Klarar jag det blir min belöning en pulsklocka som jag velat inhandla länge nu!

  Emilia

  September 14, 2010

 • Jag är på! Min utmaning är att gå ner 5 kg och belöningen blir i så fall en massa nya kläder i London i slutet av november.

  Ulrika

  September 14, 2010

 • Wow, låter skitroligt! Man kanske skulle vara med. Frågan är om jag skulle klara det, otränad som jag är.. Får fundera..

  Caroline

  September 14, 2010

 • Jag har alltid tyckt att du är vacker! För du har en sån underbar själ och energi! Det viktigaste tycker jag är att DU mår bra I DIG! och jag hejar på dig, always!!!
  <3

  Li

  September 14, 2010

 • ops! förgående kommentar skulle hamna till inlägget om dig när du var 19. äh, huvudsaken är att du läser och får det.
  **kram**

  Li

  September 14, 2010

 • Låter tufft! Jag är med!

  Beckis

  September 14, 2010

 • Jag är med. Belöningen blir massagae. Vad den personliga utmaningen ska bli måste jag fundera en stund på.

  Linda

  September 14, 2010

 • Utmaningen låter jättekul och är toppen!
  Tid krävs och jag har inte det nu tyvärr.
  Kämpa på alla ni andra!!

  Jag är snart i mål, var med mig den sista biten.. http://sandraormander.blogg.se – vägen till 60 kg!

  /Sandra *

  Sandra Örmander

  September 14, 2010

 • Oj skrev fel adress, gör om och gör rätt!:)

  Jag vill vara med..:) Så rolig ide! Min utmaning är att gå ner 7 kilo till mitt bröllop nästa sommar!:) Min belöning blir massage!;)

  Majsan

  September 14, 2010

 • Är med i en något mmodifierad form eftersom jag har sjukt mycket träning i skolan med nu som ska fås in… men jag ska försöka att lyckas med grundutmaningen i alla fall!

  Maria Finnved

  September 14, 2010

 • Du har planerat en stört skön och makalöst kämpig utmaning. Klart jag måste hänga på!! Min första utmaning någonsin! :-)

  Min belöning kommer att bli lite nya träningskläder. Har just nu bara gammla t-shirts och ett par gammla byxor för att jag är så himla stor så jag inte kommer ner i riktiga träningskläder. Men förhoppningsvis efter utmaningen :-)

  Katarina

  September 14, 2010

 • Riktigt kul verkar detta! Jag vill jättegärna vara med! :D
  Min egna utmaning är att jag ska bli mer vältränad än vad jag var när jag gjorde lumpen och att jag ska överkomma min lathet =P
  Min belöning ska vara 2 lyxiga hårvårdsprodukter som jag har viljat ha länge.
  Jag hittade din blogg idag så jag skattar mig lycklig som hann i god tid innan utmaningen börjar.
  Kram och hej!

  Helena

  September 15, 2010

 • heeej! vad du är stark och tar hand om dig. inspirerande.

  jag vill också vara med, fast jag vill inte gå ner i vikt (får jag vara med ändå?) utan egentligen bara bli starkare och få den lugn och ro jag får i huvudet utav rutinmässig träning. stressnivåerna håller på att barka åt helvetet och jag behöver&tänker verkligen förändra saker NU. och jag vill sluta röka. det får bli min mest konkreta utmaning.

  kommer du länka till de bloggar som är anslutna till det här? isåfall startar jag en, det känns roligare för mig att lägga tid på en blogg om någon kommer läsa den. så kan man peppa lite och så..

  fint initiativ i alla fall!
  jättekram och lycka till. svara gärna på mina funderingar så ska jag lämna ett definitivt ja eller nej snart.:)

  emma h

  September 15, 2010

 • Självklart får man vara med oavsett vilket mål man har. Jag tror att de flesta inte har ett viktmål och det tycker jag känns bra :)
  Jag kommer länka till alla som har en blogg som är med, så starta en blogg och skriv om hur dte går för dig och om utmaningen! :)

  ÄtaTränaKämpa

  September 15, 2010

 • OK… du övertalade mig… jag ska ge det ett försök. Så får vi se vart jag landar.

  Camilla - BMI 36 till 25

  September 15, 2010

 • Vad glad jag blir Camilla! :)

  ÄtaTränaKämpa

  September 15, 2010

 • Klart jag ska vara med!! Tidigare erfarenheter av dina utmaningar säger att det här blir kul och man kan alltid behöva en extra morot och en spark där bak.

  Personlig utmaning: Att inte äta en massa onödiga sötsaker och få bukt med sockersuget.

  Belöningen: Ett par nya löparskor (lycka!)

  Hur det går med utmaningen kommer man kunna följa på angietankar.wordpress.com

  Angie

  September 15, 2010

 • I’m in!! Letade efter motivation att börja min viktresa och hittade hit. Ville bara säga TACK du inspirerar mig! Min belöning får bli 6 kg lättare och ett friskare immunförsvar :)

  Emma w

  September 15, 2010

 • JAG ÄR MEEED!! :D Gud vad roligt! Har längtat efter något att sätta tänderna i, utmana mig själv. Det här behöver jag!
  Och helt perfekt med start på måndag!
  Jag kommer inte sätta upp ett viktmål, men jag kommer sätta upp ett viktmål att STRÄVA efter som får bli att väga under 90, men det är bara en bonus!
  Annars blir mitt mål… hm. Jag tror mitt mål blir att klara dom här 6 veckorna utan att ge upp. Det har jag alltid gjort tidigare. Jag har varit jättetaggad, men sen har det kommit något i vägen och det har inte blivit av. Men den här gången ska jag klara det och det ska bli av – det får bli mitt mål! :)
  Belöning ska jag klura på. Jag är alltid så dålig på belöningar. Ska kolla inlägget du skrev om belöningar :)
  KRAM!
  Btw, kommer du vara på inspirationsträffen inför ToppLoppet ikväll?

  Pärlan

  September 15, 2010

 • Vilket bra initiativ:D JAG ÄR MED!
  men jag startar redan idag.. så tjuvar lite=) för att jag ska hinna ställa om liksom!

  Mina egna mål är att skicka min hetsätning, äta nyttigare, klara min första tenta och gå ner 2-3 kilo.
  Om jag lyckas med utmaningen ska jag gå på en ansiktsbehandling och få köpa lite nya kläder:D Ska göra maxtesten idag.

  Nu kör vi:D

  kram!

  Lisa

  September 15, 2010

 • Åh så roligt med en till utmaning! Jag hakar på, kommer verkligen bli roligt! Min belöning kommer jag dela upp tror jag.. Jag vet att jag kommer försöka allt jag har att lyckas med utmaningen och därför kommer jag snart beställa en tidningsprenumeration (en träningstidning) och då utmaningen är slut ska jag belöna mig med att beställa en resa till Gbg för att se på luciapokalen i december :)

  Jannike

  September 15, 2010

 • Just det, en utmaning skulle man ha. Jag ska äta mindre godsaker eftersom jag vet själv att jag mår bäst utan dem. Ingen alkohol ska heller intas under denna period (har blivit lite för mycket under skolstarten) och såklart vill jag ha ett mål med själva träningen och det är att bli mer vältränad = mer muskler ;)

  Jannike

  September 15, 2010

 • åh, vilken kul grej! VI ÄR MED!! :D
  vi har gemensam utmaning och belöning och dessa är:
  utmaningen —> att hålla oss ifrån onyttigheter i veckorna
  belöningen —> en sista-minuten-resa!! :D wihu

  THE SALAD SISTERS

  September 15, 2010

 • Åååh jag hänger gärna på skönt också att det inte drar igång förrns på måndag då jag ligger däckad i en tråkig förkylning! Jag kämpar också på med vikten och har kommit av mig lite (läs massor) med träningen sedan jag flyttade ut på landet. Så det här är verkligen det perfekta sättet för mig att komma igång med träningen igen! Min personliga utmaning blir att gå ner 5 kg i vikt och att hålla mig borta från godispåsen under den här perioden! Min belöning får bli lite nya träningskläder inför hösten tror jag bestämt..garderoben gapar tom på det området. :D

  Tack för en motiverande och superbra blogg!

  Majsaprajsan

  September 15, 2010

 • Glömde ju lägga in min bloggadress! ;)

  Majsaprajsan

  September 15, 2010

 • […] fick lite inspiration här kring att börja planera inför 6VU som ju tar fart på måndag. En av mina favoritfunktioner på Funbeat, är just att kunna lägga […]

 • Ååååh, det var precis det här jag letade efter! Jag behöver verkligen en höstutmaning att peppa mig med. Jag återkommer med belöning och utmaning. :)

  Therese

  September 15, 2010

 • […] FÖR ATT TA DEL AV HELA UTMANINGEN KAN NI LÄSA FORTSÄTTNINGEN HÄR […]

 • Superkul! Jag hänger absolut på – även om jag inte har en blogg att länka från … Utmaningen blir att laga en massa matlådor och äta mer hemlagat – och belöningen blir nya träningskläder.

  Gabbi

  September 15, 2010

 • I’m in!

  Kul utmaning!

  Gällande belöning så fick jag fundera både en och två gånger innan jag kom på vad jag skulle belönas med.

  Min första tanke var att få äta en pizza utan att drabbas av dåligt samvete. Men sen slog det mig. Stopp ett tag… Tränar jag verkligen för att kunna slänga i mig vilket skit som helst? Tränar jag enbart för att sen få belöna mig med onyttig mat? NEJ! Jag tränar för att må bra!

  Därför blir min belöning en heldag som fokuserar på mig och mitt välmående. Först ska jag på massage, sen ska jag på stan och shoppa mig en klänning som är helt opraktisk och bara en sån där som man känner sig som en prinsessa i. Kvällen ska tillbringas tillsammans med sambo på en restaurang i stan (ingen pizzeria ;) )

  Min extra utmaning blir ett godisförbud.

  Anna

  September 15, 2010

 • […] för ikväll blir i stället att kolla träningsschemat framöver för att försöka pressa in ÄtaTränaKämpas 6veckors utmaning. Jag vill vara med, men jag måste hinna också så att jag kan göra det ordentligt. Tror ni det […]

 • JAG ÄR MED! Känner att det här blir perfekt för att komma bort från skolarbeten och stress.
  Jag ska nog belöna mig med en ordentlig klippning + färgning, var så länge sedan jag gjorde något med mitt hår :)
  (kommer även att ha godisförbud + försöka äta LCHF så bra som möjligt :D )

  Elsa

  September 15, 2010

 • Jag är med!! Super utmaning, precis vad jag behöver efter sommaren:) Dock har jag inte kommit på min belöning än, men ska fundera.

  Du har en superbra blogg!

  Matilda

  September 15, 2010

 • […] det är en träningsutmaning, här kan ni hitta den. Jag tycker att alla ni våra läsare ska gå […]

 • JA e me!

  Soulsister

  September 16, 2010

 • Jag hittade utmaningen via en kompis och är jättetaggad på att vara med! Min personliga utmaning blir att (om min knäskada inte ställer till med problem) springa Hässelbyloppet sub50 eller att stiga upp varje morgon utan att snooza och att komma isäng i tid. Belöningen har jag inte ännu bestämt mig för, får fundera lite på den!

  Anna

  September 16, 2010

 • Hej, vilken härlig utmaning. Har aldrig varit med på något sådant innan. Jag är ny här i “bloggvärlden”. Min personliga utmaning blir att komma under 77 kg, där jag varit nere och vänt ett par gånger under året men aldrig kommit under. Belöningen blir att jag beställer min Garmin klocka som jag suktat efter länge, länge.

  Vet bara inte riktigt hur jag ska göra för att länka hit.

  Trollmor/Åsa

  September 16, 2010

 • Hej!
  En riktigt skoj utmaning! Jag är med o ser fram emot att se resultatet efter sex veckor.
  Min utmaning blir att återgå till att äta bra och varierat (för att klara av utmaningen!! :) ) men belöningen vet jag inte ännu.. Får klura på den..

  Maria

  September 16, 2010

 • Hej
  Låter jätte rulogt, men men väldigt mycket träning. Men jag hänger på. Min belöning kommer att bli att jag åker till Rom den 10 nov, hade varit roligt om man kunde köpa lite kläder där. Det vill säga att jag vill tappa några kilo.

  emma

  September 16, 2010

 • Jag är med!!! Ska bli riktigt spännande och roligt =D

  Min personliga utmaning är att gå ner varje vecka och glädjas för mina minus, stora som små.
  Min belöning blir att gå på bio med älsklingen.

  Anneli

  September 16, 2010

 • Fan va roligt !! :)
  Eventuellt kommer jag att bli tvungen att ändra lite i upplägget, jag har fått benhinneinflammation och kan inte hoppa eller gå långpromenader. Men jag kör simning och cyklar istället, det kommer att bli skitbra :D
  Min utmaning kommer att bli att gå ner 4 kilo och min belöning kommer att vara en spa dag med min sambo.
  Lycka till allihopa!

  Nayra

  September 16, 2010

 • Jag är ju som sagt med men min belöning vet jag inte ännu :)

  Cissi

  September 16, 2010

 • Räkna med mig, jag är på!
  Det är precis sånt här som får mig att gå igång… härligt!
  Puffar för utmaningen i min blogg också, om det är OK?!

  Mie

  September 16, 2010

 • Vilken skojig utmaning! Jag anmäler mig, jag hoppas kunna klara det. :-)

  Jag får fundera på utmaning och belöning och återkomma senare. Såg att du hade startat en FB-grupp, är det ok att gå med där?

  Åse

  September 16, 2010

 • Absolut! :)

  ÄtaTränaKämpa

  September 16, 2010

 • Jag är med och känner mig väldigt entusiastisk!!! Belöning blir en resa till Kanarieöarna. Mål är nog helt enkelt att bli några kilo lättare- 4 lät väl bra? Eller kanske inte lättare, snarare några centimeter smalare överallt….

  Cecilia

  September 16, 2010

 • […] { Tävling } { 6 veckors utmaning } 16 september, 2010 Ja jag har länge följt Äta träna kämpa´s blogg och nu för första gången skal jag haka på en av utmaningarna. Tror att denna kan passa […]

 • Hej!
  Jag har länge följt din blogg och är grymt imponerad av dig och all din träning har som jag skrev följt dig länge men har nog aldrig kommenterat här i din blogg mest bara läst och blivet inspererat men nu tänkte jag att nä nu skal jag vara med på en av alla dessa utmaningar så jag provar och se hur det går på dessa 6 veckor…
  Lycka till kram Cee

  Cee

  September 16, 2010

 • Glömde jo att skriva om min belöning och min personliga utmaning.
  Utmaning blir att vara godisfri och att komma ner på 70 talet väger just nu 84 kg
  Belöningen blir någon gossig stor tröja…

  Kram Cee

  Cee

  September 16, 2010

 • […] Posted on september 16, 2010 by Camilla Jag har nu hakat på Ellas 6-veckors utmaning. Tufft kommer det att bli, men efter att jag förstått att jag själv lägger ribban för vad som […]

 • Låter superkul, jag är med! Personlig utmaning: äta bra varje dag, inte slarva med mellanmål. Godis/snacks max en dag per vecka. Min belöning blir någon spabehandling :-)

  Anne

  September 16, 2010

 • Hej!
  Vilken toppenidé!
  Tränar redan ganska mycket, men det kan ju vara kul att ha nåt att träna efter och tävla med sig själv. :)

  Lycka till!
  Kram Anna

  Anna

  September 16, 2010

 • Nu har jag läst lite mer noggrant, lagt upp utmaningen i min blogg, länkat och bestämt att jag ska gå ner 5 kg under perioden. Det är tufft, men det går!

  Mie

  September 16, 2010

 • Åh så spännande! Precis den typen av utmaning jag behöver för att få tummen ur. Jag är med!

  Kicki

  September 16, 2010

 • Jag har kommit på min belöning! I november ska jag boka en resa så jag och min sambo åker till Paris eller annat ställe och så ska jag lägga undan 500kr för varje avklarad vecka att shoppa för :) För då kommer jag ju förhoppningsvis gått ner en del i vikt och kan ha snyggare kläder och behöver lite nytt!

  Pärlan

  September 16, 2010

 • Jag halkade just in på din blogg och det låter utmanande, men skoj och jag hänger på! Jag vill gärna komma igång med träning och måste skala av otaligt antal kilo fett.
  Min personliga utmaning blir att minska midjemåttet några centimeter.
  En belöning får bli nya träningskläder (eller ett besök på Hasseludden om jag känner mig tillräckligt vågad att klämma ner mig i baddräkt då).
  Härlig inställning du har – jag fortsätter läsa här för inspiration!

  Mamma P

  September 16, 2010

 • […] en kul utmaning dock! http://atatranakampa.shapemeup.se/2010/09/13/6-veckors-utmaningen/ Photos By Alexandra @ 05:46 [arkiverad under Alexandra Lämna en kommentar […]

 • Hej du! utmaningen är antagen! Himmel, vad ger jag mig in på nu…

  Mitt mål är att komma under 90 kilo, d.v.s. ca 6 kilon. Min belöning är att vid 90 kilo får jag börja jogga igen! Vill vara lite snäll med knäna…. Dessutom ska jag unna mig att ha riktigt skoj på min långweekend i Stockholm i mitten av november…

  Ulla

  September 16, 2010

 • […] av Ellas 6 veckorsutmaning på bloggen Äta träna kämpa så skapade jag och kollegan Emma vår egen utmaning. Om sju veckor jobbar vi våran bästa vecka  […]

 • jajjamen jag hakar på jag med :)

  Anna

  September 16, 2010

 • […] är småsugen på att hänga på 6-veckorutmaningen somen annan viktbloggare dragit igång, men är samtidigt lite tveksam till om det går att […]

  | -30

  September 16, 2010

 • Otroligt roligt! Jag är med :D

  Joanna

  September 16, 2010

 • Jag är också med! Jag kanske inte kommer klara allt men jag ska vara med så långt jag klarar det. Mitt mål är att genomföra detta efter min förmåga och må bättre. Förhoppningsvis kommer jag gå ner lite i vikt också. Belöning har jag inte kommit på någon än. Känns nästan som att det är belöning nog om jag klarar utmaningen. Jag ska fundera lite och meddelar en belöning i min blogg inom de närmaste dagarna.

  Minendie

  September 16, 2010

 • I’m in. Det här låter verkligt roligt, en utmaning for sure :)
  Mitt personliga mål blir -4kg och belöningen troligtvis en massage, men det får jag nog fundera på en stund..

  Caroline

  September 16, 2010

 • Jag har länkat hit men lyckas inte få in bilden, är inte riktigt sams med min dator. Är det nån som kan hjälpa mig? Annars får det gå ändå, men det är ju en fin bild :)

  Minendie

  September 16, 2010

 • […] Nu har jag bestämt mig för att gå med i ÄtaTränaKämpas utmaning. Läs mer om den här. Jag tror inte att jag kommer göra alla delar, men man får ändra den lite. Jag vet att jag har […]

 • […] van vid. Men.. jag har haft värre värk. Undrar bara om jag verkligen kommer klara av att göra Max testet för vecka 1 i 6-veckors utmaningen idag. Men… det ska nog gå. Det blir min träning för dagen. Ska […]

 • Hänger på då jag blir taggad när jag läser om utmaningen! Kommer idag modifiera upplägget så det finns en realistisk chans att jag KAN greja det hela. Kommer skriva om mina mål mm. antingen på http://www.mariawillers.se eller på http://www.hjartabodaosteopati.se. Får se var det hamnar när jag gjort klart schemat under helgen….

  Lycka till allihopa!!

  Maria

  September 17, 2010

 • Japp, nu har jag bestämt mig för att hänga på :) Sedan har jag inte bestämt egen utmaning eller belöning… Men det kommer!

  Linnea

  September 17, 2010

 • […] Ok, jag har beslutat mig för att hänga på Ellas utmaning.  Förhoppningsvis har jag tid, inspiration och anledning att hålla bloggen uppdaterad med hur […]

 • […] har bestämt mig för att vara med i Ellas 6-veckorsutmaning. Mest för att utmaningar är kul, och det här är en kul utmaning, men även för att det blir […]

 • Jag är med!! :D Ska bli kul att utmana sig själv ordentligt! Min belöning blir isåfall en massagebehandling eller något liknanade :)

  Victoria

  September 17, 2010

 • […] köpa månadskor (äntligen!) & gå på pilates + body combat :D Förresten, jag har antagit Ellas 6-veckors-utmaning som börjar nu på måndag! Ska bli grymt kul att se hur det går, och framför allt ska det bli kul […]

 • […] Utmaningen hittar ni här på bloggen ÄTA TRÄNA KÄMPA  […]

  Utmanande utmaning! « Mamma P

  September 17, 2010

 • […] 17, 2010 av Mamma P Sexveckorsutmaningen som jag skrev om tidigare hittar ni här (blev något knas med länken förut). Någon mer som hakar […]

  6-veckorsutmaningen « Mamma P

  September 17, 2010

 • Jag är med.
  Mitt personliga mål blir att hitta tillbaka till formen efter en lunginflamation. Men vilket sätt att göra det på. Härligt med en utmaning.
  Min belöning kommer att bli nya kläder till julhelgerna. Det är jag dålig på att unna mig själv, men efter en sådan här utmaning blir det kul.

  Matilda

  September 17, 2010

 • Åh vilken härlig utmaning, kul att det är olika varje vecka. Variation förnöjer :) Min personliga utmaning blir att inte äta något onyttigt på veckorna. Belöningen blir en kaffebryggare jag haft ögonen på ett tag. Längtar till måndag!

  Therese

  September 17, 2010

 • Finally en utmaning att ge sig an, dessutom har min blogg varit bra tom ett tag nu så vad passar inte bättre än att fylla den med detta! Som kioskarbetare tänkte jag dra till med att skippa alla sötsaker, dvs allt vad godis, glass och läsk heter. Kommer bli ruffigt svårt men here we go!

  Ems

  September 17, 2010

 • […] kan du läsa om hela utmaningen vecka för vecka och än finns det tid att bestämma sig för att haka […]

 • Jag har bestämt mig för att haka på.
  Belöningen jag ska ge mig själv är en helkroppsmassage.
  :)

  Lycka till!

  Eva

  September 17, 2010

 • Jag är med – utmanad av min kära (och vältränade) svägerska! Belöningen blir ett par bruna stövlar ur Eccos vinterkollektion.

  Magda

  September 18, 2010

 • Jag är med! Min utmaning blir att inte äta godis under hela denna period. Min belöning kommer bli en helkroppsmassage OCH ett par Reebook Easytone.

  Paula

  September 18, 2010

 • Jag är med!
  Min utmaning blir att gå ner 4 kg i vikt på de första 6 veckorna och sedan ytterligare 6 kg fram till jul. Framförallt för att få bort bukfetman som kan vara farlig.
  Belöning: En riktigt tajt och snygg top..: )

  Annika Höglund

  September 18, 2010

 • Nu får det vara nog. -8 kg innan jul och vara igång med min löpning igen. Det här är absolut en riktigt skjuts på vägen att lyckas med det. I´m in.

  Åsa

  September 18, 2010

 • Jag är med! Utmanad av mina kära vänner från Svenska HälsoCampen i maj 2010 :-)
  Jättekul utmaning och en nytändning till träningen. Min personliga utmaning blir att INTE äta chips under dessa veckor, jag är chipsgalen och vadar till knäna i chips här hemma, men känner just nu att jag egentligen inte vill ha chips… Hoppas det här kommer att hjälpa mig att motstå :-).

  Jag tänker belöna mig med ett set nya naglar, förlängning och fransk manikyr, som jag tycker är så snyggt :-)

  Lycka till allihop och ge järnet! :-)

  Maria

  September 18, 2010

 • Jag är med!

  Min belöning kommer att vara ett par nya jeans och tre nya, snygga tjocktröjor inför vintern.

  Linda

  September 18, 2010

 • ÅH vilken kul utmaning! min belöning blir ett par nya jeans :) eftersom jag skulle behöva det :D nuuu kör vi :D

  Sofia

  September 18, 2010

 • Min utmaning blir att gå ner 4 kg. Belöningen att åka på spa + en fotmassage :D

  Ullis

  September 19, 2010

 • […] efter Tjejmilen. Tyvärr! Och så vill jag ju inte att det ska vara så därför hakar jag på Ellas 6-veckors utmaning. Det kommer bli tufft att nå det, det kommer det, men jag ska göra mitt […]

 • I´M IN! Vilken grym utmaning och jag känner mig RIKTIGT peppad!! :) min belöning blir ett par nya jeans och förhoppningsvis ett par i en storlek mindre!

  NU KÖR VI! :)

  Alexandra

  September 19, 2010

 • klart jag är med! :)

  ALEX

  September 19, 2010

 • Jag är på även om jag kommer att modifiera lite!! Kram till dig Ella!!!

  Lotta

  September 19, 2010

 • Jag är med! Belöningen blir ett par nya träningsskor! Utmaningen blir att få in träningen i vardagen, minst 3 ordentliga pass i veckan, detta utöver mina dagliga promenader med hunden. Nu vill jag dock att träningen ska ge mig bättre kondition och styrka.

  Motivationen brukar avta ganska snabbt så jag hoppas vi hjälps åt att peppa varandra genom dessa veckorna! Spännande!

  Emma

  September 19, 2010

 • jag är med! här är mitt inlägg; http://rebeccaste.blogg.se/2010/september/6-veckors-utmaningen.html#comment och min belöning blir att boka en resa utomlands till nästa sommar!

  rebecca

  September 19, 2010

 • Jag ska utomlands i två veckor med klassen så jag kan inte vara med förens om tre veckor!
  Ta inte bort dethär inlägget är du snäll när ni är klara för jag vill verkligen också vara med, även om jag börjar när ni andra kommit halvvägs!

  linda

  September 19, 2010

 • Jag är på. Låter hur kul som helst..

  Mitt mål blir att gå ned under 65kg (väger 67-68 nu).
  Min belöning blir att köpa nya snygga träningskläder.

  Charlie

  September 19, 2010

 • Jag vill också utmanas! Och jag tjuvstartar idag. ;)

  Min personliga utmaning blir att först och främst sova mer, och också att äta regelbundet.

  Min belöning har jag inte bestämt än.

  Utmaningen till ära har jag skaffat en blogg för att skriva om hur det går. :) Titta gärna in! (Det blir säkert ett och annat inlägg om viktminskning också, förutom träningen.)

  Heja på allihop!!!

  J

  September 19, 2010

 • Förresten, ska de 30 träningspassen vara utöver de 150 km? Eller får man blanda som man vill även där?

  Glömde ju också säga, tack för en superinspirerande blogg, DU är så inspirerande! Ville bara säga det eftersom det är första gången jag skriver här. :)

  J

  September 19, 2010

 • Kul! Jag är med! Utmanad av min syster :)
  Min utmaning är att avstå att äta godis/kakor/efterrätter 5 dagar/vecka.
  Belöningen får nog bli en massage :)

  Elin

  September 19, 2010

 • Emma

  September 19, 2010

 • Jag är med, riktigt laddad!
  Min utmaning blir att gå på minst 1 danspass/vecka och belöningen kommer bli en massage!

  Linnsan

  September 19, 2010

 • Jeej, jag är på! Kör hårt =)

  Sanna Hjulström

  September 19, 2010

 • Självklart vill jag vara med. Är även med i gruppen på FB.
  I morgon KÖR vi. :-)

  Kicki

  September 19, 2010

 • Skrev en kommentar ganska tidigt här men har sedan dess fått äran att börja blogga här så detta är bloggadressen som stämmer! (läste nämligen att du skulle skapa en lista med alla som hakade på utmaningen)

  Malin I Form

  September 19, 2010

 • Jag är på! Det blir en riktig utmaning men det ska gå!

  Malin

  September 19, 2010

 • Jag är inte laddad men det känns bra ändå! Jag kommer kämpa ihjäl mig och vill dela med mig av tipset NOTES som app på iphone, det går snabbt att lägga in antal steg, trappsteg, minuter osv just när man gjort dom så man håller koll. Dessutom har man ju i sin iPhone tidtagarur och NIKE+ superbra gratisapp som håller koll på distansen. Tips tips helt enkelt!

  Sanna

  September 19, 2010

 • Jag ska vara med. Jag ska springa lika bra som en afrikan, jag ska planka som en 16-åring som inte kommer in på annat sätt på krogen och jag ska hoppa som en groda. Efter sex veckor när jag gjort det så ska kuta ner till telefonförsäljaren för att köpa en iPhone och hoppa av glädje.

  Maria Thuré

  September 19, 2010

 • Det ska bli hur spännande som helst! Jag är jättetaggad! En riktig rivstart på hösten liksom HÄRLIGT!

  Superkul med sånna här utmaningar!

  Let’s Go! :D

  Elinor

  September 19, 2010

 • Jag är med:) men just nu är jag sjuk:( Skall försöka göra maxtesten någon dag denna veckan. Blir ju lite efter alla andra då jag inte kommer att kunna träna så mycket denna veckan. Men det skall bli roligt. Min belöning kommer att bli en resa till Rom i nov. Kram em

  Emma

  September 19, 2010

 • Jag är på. Redo för en utmaning :) Vet inte vad det ska bli för belöning men funderar på om jag ska köpa nåt nytt i klädväg.

  Anneli

  September 19, 2010

 • Jag är självklart med, låter toppen kul!

  Anna

  September 19, 2010

 • […] målen för nästa vecka. Det är extra många på grund av utmaningen jag har gett mig in på, som du hittar här, men det ska nog gå bra […]

 • Jag är med, jag låg i natt och funderade klart. Jag klarar detta!

  Du inspirerar mig! Tack!

  Hanna Rosell

  September 20, 2010

 • Å vilken bra utmaning du har plockat ihop :) Känner mig grymt peppad!

  Åsa

  September 20, 2010

 • Jag vill vara med såklart! :) Belöningen måste jag fundera lite till på, men det ska bli riktigt roligt!

  Lilly

  September 20, 2010

 • Jag är såå redo. Kommer köra stenhårt!! Bra ordanat Ellis!

  Johanni

  September 20, 2010

 • <3

  ÄtaTränaKämpa

  September 20, 2010

 • Jag är också med, såhär i sista sekunden! Belöningen blir nog nya träningskläder, både dojjor och vinter-thigths!

  saram

  September 20, 2010

 • Jättekul! Jag är med och supertaggad :-)

  Camilla

  September 20, 2010

 • Tycker du ska göra ett inlägg med länkar till alla oss som deltar i utmaningen =)

  AKP

  September 20, 2010

 • […] Ella är en hejare på utmaningar. Nu har hon dragit igång en gigantisk (över hundra personer!!) sex-veckorsutmaning som går ut på att utmana dig själv både fysiskt och psykiskt. Det senare i form av att tex tänka positiva tankar om sig själv – vilket ibland kan vara så mycket svårare än att springa en mil under 45 minuter. […]

 • Nu har jag bestämt mig och jag är på, hoppas det inte är försent! Jag har inte kommit frm till någon belöning eller speceifikt mål men mer om det på min blogg. Go, go, go! NU kör vi!

  frida

  September 20, 2010

 • Jag har egentligen inte tid men jag kan inte motstå en bra utmaning! ;-)
  Jag kommer att ge mig själv en timmes massage när dessa veckor är över och min egna utmaning är att försöka gå ned 2 kg.
  Nu kör vi!

  Angelica

  September 20, 2010

 • […] träningsmässigt i alla fall, men jag har nog haft rätt fullt upp ändå.  Idag börjar Ellas 6v-utmaning så det blir till att planera in lite mer träning i veckorna som kommer.  Dessutom har jag […]

 • Jag vill jättegärna vara med i utmaningen! Min personliga utmaning kommer att vara att inte äta något godis alls under dessa 6 veckor och min personliga belöning kommer att vara att äta en härlig middag på min favoritrestaurang!

  Anonymous

  September 20, 2010

 • Min belöning ska bli en ny fin rooosa resväska :)

  Johanni

  September 20, 2010

 • Heej!
  Skitkul grej, hänger såklart med! :) Min personliga utmaning är att 5 kg, har klarat det på kort tid förut, får se om det funkar igen :) min belöning i slutet blir en kväll framför tvn med massa godsaker :D

  disis

  September 20, 2010

 • Jag har alldeles för mycket i almanackan och i huvet, men det är klart jag hänger på! Schemat är utskrivet och ligger i min almanacka.

  Min belöning om jag lyckas med din utmaning är att verkligen ta tag i ett av mina största bekymmer- vet bara inte vilket. Än.

  Min utmaning är till att börja med trettio vita dagar, varav hälften helt kolhydratfria. Viktnedgång och välbefinnande hoppas jag att jag ska få “på köpet”.

  : )
  AC

  AC

  September 20, 2010

 • Jag är med! Hörde om det idag (20 sept) så jag hugger in på det direkt. Det blir att maxa löpning 30 min i regnet!

  Ramona

  September 20, 2010

 • Wiii vad kul :D Jag ska lätt vara med! Min utmaning ska vara att låta bli att äta godis och läsk varje dag. Och jag ska belöna mig med ansiktsbehandling! :D Jag hejar på allihopa :D

  Sarah

  September 20, 2010

 • […] laddar för att dra igång med sexveckorsutmaningen som börjar idag. Jag börjar med 30 minuter på löpbandet och avslutar med maxtest på planken. […]

 • Kul utmaning. Jag hänger på!
  Belöningen blir nog att uppdatera träningsgarderoben:)

  Jenny

  September 20, 2010

 • Hej!
  Syster till din kusin Karins sambo Daniel. :)
  Tokbra utmaning tycker jag!
  Jag är med, lätt!

  Ska fundera på vad mitt mål är dock efter 6 veckor, återkommer om det!

  Sandra Rickström

  September 20, 2010

 • jag älskar en utmaning.

  muffe

  September 20, 2010

 • Var det någon som sa något om en facebook-grupp?
  Jag sökte och hittade inget.
  Finns det?

  Matilda

  September 20, 2010

 • Jättekul! Självklart vill jag vara med (och jag länkar från min blogg)

  Jessica

  September 20, 2010

 • […] 6 veckor av utmaningar! Jag har bestämt mig för att vara med i ÄtaTränaKämpa’s utmaning. […]

 • […] 20 september, 2010 av emmaluu Kommentera Idag är det den 20:e september vilket innebär att 6-veckorsutmaningen har dragit igång. För mig innebar detta […]

 • Oh jag vart så inspirerad. så klart jag är med, började igår och än går allt väl:) Mitt eget mål är att få bättre hållning och att minska mått runt magen, samt få en positivare syn på mig själv! Min belöning är en timmes massage!
  Kram Fredrica

  Fredrica

  September 21, 2010

 • grymt initiativ!
  Jag är på , en dag sen men det blir bara ännu en utmaning! :)
  Mål/Utmaning att gå ner 4kli och känna mig sundare och piggare än nu och orka springa över 1mil igen.
  Belöning ett par nya fina träningskor att glänsa med på gymmet !

  Linnzan

  September 21, 2010

 • Jag är med!

  Ulrika

  September 21, 2010

 • Glömt kommentera, men i’m in! ;)

  amanda

  September 21, 2010

 • Jag är med!
  Har inte bestämt personligt mål eller belöning än men det är på gång…

  Hanna

  September 21, 2010

 • Ååh, jag vill vara meed, men har en elak förkylning med halsont som är i vägen. Jag kör förskjutet från nästa vecka istället, så kör jag så det ryker! :D
  Toppenutmaning! ^^

  Körsbäret

  September 21, 2010

 • Jag är med! En dag sent, men bättre sent än aldrig. Precis vad jag behöver för att komma igång igen. Milen väntar på MIG!

  Ida

  September 21, 2010

 • Nu är jag med! Trots försening.
  Min personliga utmaning är att klara av att jogga en runda på 5 km. Sen som belöning blir det nog en ny tv.

  Wihii, ska bli kul!

  Bananmuffin

  September 21, 2010

 • Jag är väldigt gärna med! Min utmaning är att undvika godis och min belöning blir en uppfräschning hos frisören :)

  Ida

  September 21, 2010

 • Jag tänker också utmana mig själv!
  Alltså hänger jag på detta.

  Bollebygdsbo

  September 21, 2010

 • […] Björngårdsgatan- S:t Paulssgatan- Götgatan- Hornsgatan ner igen som en del av maxtestet på http://atatranakampa.shapemeup.se/2010/09/13/6-veckors-utmaningen/ ”Hur långt hinner du på 30 minuter” även fast denna lilla rutt bara tog 22 min + med […]

  Tisdagsliv | Paris with love

  September 22, 2010

 • Jag hakar på, hittade denna sida idag, men började lite igår då det var BodyBalance på gymmet :)

  Min utmaning.. Oj, det finns mkt jag vill, kan inte bestämma mig :P Börja dricka vatten. Sluta med läsk&godis, gå ner 6 kg (1kg i veckan!)..

  Belöningen.. Blir lite nya kläder, och kanske underkläder :) Alt. en resa ner till Gekås för att shoppa kläderna :)

  Michaela

  September 22, 2010

 • Jag hänger med i denna utmaning, någon dag sen men det löser sig nog =) Min personliga utmaning blir att bara äta godsaker max 1 gång i veckan. Min belöning blir en ny vinterjacka =) Det här ska bli skoj!

  Emelie

  September 22, 2010

 • Count me in! Kommer nog igång en vecka senare men vem vet, jag kanske hinner ifatt er ;)
  Inga gosaker, socker eller snask! Går redan på kontrollerad kost och fettmättningar…
  Belöningen: En otroligt vältränad kropp ;) och ett par ny jeans!
  Super laddad! Kör hårt allesammans!

  Lotte

  September 22, 2010

 • Har bytt ner mig i volleyn pga tidsbrist för att satsa ordentligt, så nu kan jag vara med :D woooooooooooooh
  skall skriva om det i bloggen snart. Ligger lite efter med vafan, I can do it anyway! :P

  Nene

  September 22, 2010

 • Jag är med! Har väntat på denna utmaningen, men kommer in lite, lite för sent. Det hindrar mig dock inte från att köra på! =)

  Blod, svett och tårar

  September 22, 2010

 • Hej!

  Jag är med! En och en halv vecka sen, men ska göra vad jag kan för att komma ikapp. Annars tar jag en vecka extra på slutet. Jag ska göra en mindre operation under perioden, så vet inte säkert om jag kan träna dagarna efter :-(

  Min utmaning är att hålla mig till min diet via viktklubb (man får ju äta mycket mer när man rör sig :-))

  Men belöning är nya kläder till min höstgarderob!

  Krissa

  September 22, 2010

 • Min belöning är en resa till London över Halloween. Men för att komma dit behövs träning – så nu är det dags att snöra på skorna för dagens löprunda :)

  pilla

  September 22, 2010

 • Klart jag hänger med! Kommer att vara i USA den sista veckan, men det går väl att träna där med?:) Min belöning blir ett par nya träningsbyxor!

  Signe

  September 23, 2010

 • bra initiativ!

  Suzan

  September 25, 2010

 • Aha! Såg detta idag vilket var bra eftersom jag hade börjat slöa lite efter fina sommaren i den trista hösten. Varit lite förkyld i veckan och ligger efter, men hade iallafall ett kombi-pass den 20/9 (pump+spin) och imorgon känns det som jag kan köra igen! Väljer samma utmaning som du nämligen 4 kg ned och belöningen blir ansiktsbehandling om jag klarar din utmaning och weekend med maken utan barn om jag klarar min egna utmaning!

  Kicks

  September 25, 2010

 • […] vecka 1 av Ellas 6-veckorsutmaning är till ände, och hur gick det för Soffan…? Inte bra. Det har helt enkelt varit för mycket […]

 • […] har väl missat ÄTATRÄNAKÄMPAS 6-veckors utmaning? Eftersom jag älskar utmaningar, men är si så där en vecka för sent ute, tänker jag vara med […]

 • Kul med utmaningen :-) Har gjort mina maxtest och börjat beta av 6veckors utmaningen. Blir nyfiken på hur du bokför träningen.

  T.ex. ett cykelpass på 19 km, bokförs det både som ett träningspass samt att man räknar bort 19km från 150 km eller väljer du att bokföra det antingen som en sträcka eller ett träningspass??

  Samma sak för intervallpassen. Om man springer ett intervallpass räknas det både som ett träningspass och ett intervallpass eller är det 30 + 4 pass som ska avverkas under dessa 6 veckor?

  Vore kul att veta hur du tänkt :) Sen kan man ju såklart göra utmaningen så tuff man vill….alltid kul att utmana sig själv!

  Elin

  September 26, 2010

 • Jag räknar in allt, dvs, har jag sprungit 10 km och gjort intervaller så kan efter det passet räkna 1 pass, 1 intervallpass och 10 km :)

  ÄtaTränaKämpa

  September 26, 2010

 • Ska bli kanonkul att anta denna utmaning, jag startar fr o m i morgon eftersom jag varit bortrest under denna vecka – skoj!

  Nina

  September 26, 2010

 • hoppar på utmaningen, blir en vecka sen, men kanske är okej om man försöker komma ikapp? :P

  Emma

  September 27, 2010

 • […] Dags för utmaningens andra vecka (6VU) Posted: 27 september, 2010 by Åse in 6VU 0 Nu är första veckan avklarad och jag går raskt vidare till vecka 2 i 6-veckorsutmaningen. […]

 • Är grymt nöjd med mina armhävningar idag. Imorgon tänker jag göra 25 på tå. Sprang en liten vända, men herre min skapare vilken vind det var. Hua, hur kunde det bli så? Det som såg så nice ut med solen å allt. Nya tag imorgon.

  Åsa

  September 27, 2010

 • Jag hänger också mer än gärna på denna utmaning även fast jag är en vecka sen men det får jag ta igen på något sätt!
  Lycka till allihopa!

  Anna

  September 28, 2010

 • […] veckan och positiva statusuppdateringar om vart annat. Kloka Ella har även bakat in det i sin 6VU. ..och jag babblar om balans mellan kropp och själ i diverse inlägg. Är det en trend just nu […]

 • jag hakar på, men gör om utmaningen så den funkar för mitt liv. Det innebär att jag börjar mina 6 veckor i måndags den 27 sept.
  Kopierade hela upplägget och länkade hit :)

  jenny

  September 29, 2010

 • […] borde fixa…. om inte annat så för att utmana mig. Har haft lite dåligt fokus på den där 6-veckors utmaningen. Kanske för att jag har haft ganska dåligt fokus på allt annat också. Planeringen har verkligen […]

 • Hej, tack för en jättebra och rolig utmaning! Tyvärr har jag hittat till den lite sent men jag kan nog haka på vecka 3-5 i alla fall. JAg börjar med vecka 3 helt enkelt på måndag så får vi se… Lycka till ÄtaTränaKämpa, jag hejar på dig!

  Johanna T

  October 1, 2010

 • Jag hakar på utmaningen men jag började nu 27/9 jag har länkat utmaningen från min blogg hit. Den är lite modifierad vilket är markerat med annan färg i texten.

  Camilla

  October 1, 2010

 • […] vecka är det ju kvantitetträning som gäller enligt 6VU. Eller kvantitet-rörelse snarare. Man får ju välja vilken typ av rörelse/motion/träning som […]

 • […] Måndagen den 11 oktober kommer alltså bli starten på mitt nya liv. Till min hjälp har jag 6-Veckorsutmaningen som i och för sig redan har kört igång men jag kör fyra veckor efter alla andra istället, jag […]

 • […] tiden av utmaningen har gått och nu tänkte jag utvärdera de första veckorna lite och berätta för er hur jag […]

 • […] Den här utmaningen du skriver om, vad är det? Lägger man upp mål för veckan typ? Har sett det på andra bloggar också men jag förstår inte hur man ska göra :/ – Utmaningen är skapad av “ÄTA TRÄNA KÄMPA” och pågår under sex veckor. Vi är just nu inne på fjärde veckan! Under hela perioden har vi en grundutmaning som vi ska klara av (ex. 150 kilometer, 60 min planka) och varje vecka kommer dessutom ytterligare utmaningar som vi ska klara av under just den veckan. Du kan läsa mer om utmaningen här! […]

 • Kul utmaning! Jag har snart genomfört min tredje vecka och ska summera den ikväll :) Hoppas det går/gått bra för dig! :)

  /Bella

  Bella

  October 17, 2010

 • […] då är det dags för femte veckan i 6VU. Denna vecka ska följande delutmaningar […]

 • Oj, det här är ju helt “galet”, på ett roligt sätt :) Vilken grej. Skulle vilja vara med…men osäker om jag klarar det nu (ny opererad i munnen)
  kämpa på alla som är med!!

  /Sussi

  Sussi

  October 24, 2010

 • Åh vad synd att jag inte såg detta tidigare :P hade varit en grym utmaning. Hoppas det blir flera i framtiden! =)

  Sofie

  October 28, 2010

 • […] Ella (ÄTA TRÄNA KÄMPA) för en skojig […]

 • […] Jag tog cykeln till jobbet för att rensa tankarna. Och insåg att jag detta är ett perfekt tillfälle att göra 6veckorsutmaningen! […]

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment