Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Tiden går så snabbt när man har roligt..

Nu hade jag inte så jätteroligt på crosstrainern imorse. En timme kändes verkligen som en timme. Å andra sidan känns det såhär i efterhand som en väldigt enkel timme. Bara kliva upp, ansluta nya älsklingen till öronen och beta av cd 1 utav boken “Jag kan göra dig smal” (Än så länge är jag mycket positiv till boken. Den ligger helt i linje med vad jag tror och tänker kring viktminskning. Bort med alla dieter och lyssna till kroppen. När jag lyssnat klart ska ni få en mer utförlig recension.), jobba på och sen när en timme har gått (och jag had ekollat klockan ett antal gånger) så klev jag av, hämtade mina greje roch gick hem.

Inte så mycket träningsglädje och entusiasm. Men inte heller en plåga eller pina. Det var bara lite halvtråkigt. Däremot är jag ju superglad efteråt att jag kom iväg. Min kropp tar tacksamt emot all rörelse den får.

Och svettig blev jag!

Tid:60 min
Maxpuls: 160, 79%
Snittpuls: 147, 72%
Kaloriförbrukning: 660

Frukosten smakade ljuvligt efteråt.

 • Grymt jobbat!! jag önskar att jag snart kommer igång med träningen också. Men är fortfarande sjuk…ja..

  Som sagt bra bra mycket bra jobbat!

  rebecka

  August 27, 2010

 • Du har en så inspirerande blogg.
  Jag tror inte heller på dieter. Vettig mat och motion är nyckeln enligt mig. “Man kan äta allt, men inte alltid”

  Kajsa

  August 27, 2010

 • JIPPIEEYYYY!!!!!
  Äntligen en SUND inställning till viktnedgång!!!!
  Love it!
  Äta, träna, kämpa, men EXAKT!!

  Sus

  August 27, 2010

 • Ruggigt snygga armar har du! :)

  Fitnesscoachen

  August 27, 2010

 • Vilka snygga armar!

  Landkrabba

  August 27, 2010

 • Superduktiga du! :)

  Jag tror att du kan få jättehjälp av boken. Håller med om den mentala delen. Ska bli intressant att höra vad du tycker, den kanske hamnar hemma hos mig med.

  Thea

  August 27, 2010

 • Jag älskar crosstrinern! Ett tips är att ta med en tidning och lägga över displayen. Då står/springer man där och läser roliga saker, samtidigt som kroppen får jobba. Sen har man inte så stor koll på själva tiden, kalorierna, puls osv. Vilken kan förvirra en ibland.

  Kämpa på! Och spana även in min viktnedgång och mina tips.

  Kram

  Josefine

  September 21, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment