Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Premiär för Pia-spinning.

Jag känner mig fortfarande vimmelkantig av trötthet efter ett spinnigpass som bokstavligen tog musten ur mig. Herrejävlar! Nog för att jag har hört om de beryktade passen Pia leder, men ärligt alltså, jag trodde nog att det var mycket snack och inte riktigt lika mycket verkstad som det visade sig vara.

Jag satt fast i tunnelbanan lite för länge och kom in i sista sekunden, så jag hamnade en bit bort från mina tre kumpaner. De som illvilligt lurat med mig på detta pass, som jag senare skulle drypa ut från, en timme senare. Nä, skämt åsido, Sara, Lotta och Nilla har alla pratat sig varma över Pias spinningpass på Hötorget och jag såg idag min chans att få uppleva det själv. Och jag förstår lovorden!

Efter 20 minuter rann det svett, nej det porlade svett ner från mig och hamnade i pölar på golvet under cykeln. Galet. Jag som kom in i salen med en intention att ta dte lite lugnt, för jag var rätt trött och otaggad. Det gick inte alls som jag hade tänkt och så fort jag blev varm kom också lusten att pressa på och kämpa lite.

Jag lär mig hela tiden olika saker, en av de senare lärdomarna verkar vara att spinning faktiskt kan vara roligt. Bra. Nu vill jag bara testa att cykla för Jessica och Emil också, så har jag kört för gräddan!

Tid: 55 min
Maxpuls: 191, 94%
Snittpuls: 161, 79%
Kaloriförbrukning: 658


Jag, Sara, Lotta och Nilla.

  • Tack för idag!! ..att vi skulle snacka mer än vad vi levererar… pffft.. :-) Visst är Pia bra?! Det går inte att ta det lugnt en sekund.. även om man går in med den intentionen.. Sara ser riktigt cool ut på din bild, en annan ser lite borta ute.. “kanske”. Kram

    Lotta

    August 31, 2010

  • […] man går in och bokar ett pass, som förra veckan nästan framkallade total utmattning och minst sagt darriga ben, så kan man ju fundera hur man är funtad. Om en dryg halvtimme drar passet igång och nu infinner […]

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment