Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Kärlek vid första ögonkastet..

Åh åh åh!

Råkade svänga förbi Stadiums gigantiska butik ute i Barkarby idag efter en mardrömslik tur på IKEA. (Man går och går och går och allt det man hade planerat att köpa, fanns inte och överallt är en massa folk och barn som gråter. Riktigt så illa var det kanske inte, haha.) Där åt vi också den billigaste middagen ever. Förrätt: toast skagen 9 kr, huvudrätt: köttbullar och potatismos, 16 kr. Är inte det heeelt sjukt?! En hel måltid för 25 kronor.

Nåja, jag gled in, plågad, på Stadium. Ibland är behovet större än tillgångarna. Så mycket höstfint som hade kunnat få komma med hem. En liten kärlek kunde jag dock inte säga nej till. Ni kanske har sett att jag ofta är iklädd en långärmad orange tröja? Bild 183

Jag älskar den där tröjan. Men för att vara ärlig, så ser den inte så rolig ut längre. Och där hängde den nu i blått och bara ropade mitt namn. Jag kan inte nog betona hur mycket jag älskar den här tröjan. Som en match made in heaven. Så, för ynka 300 riksdaler fick den hänga med mig hem. Insåg när jag kom hem att jag tagit en storlek mindre än vad jag har i dne orangea. Testade den oroligt, men den satt perfekt. Åh, underbara fina tröja.

Det verkar som om det kommer en del blått inför hösten i övrigt också.

Roligt att skyltdockorna faktiskt gör någonting också..

 • åh, coolt m skyltdockan! =)

  Suzan

  August 31, 2010

 • Åååh, vilken fin tröja. Hhm, jag måste nog ta mig en tur till Stadium jag också, behöver verkligen en långärmad tröja till. Och några tights också… Tänk att man ALLTID behöver nya träningskläder, hehe.

  Camilla

  August 31, 2010

 • Åhhh jag har den i svart med lila detalj – jag vill också ha den blå! Desperat mycket!

  Erika

  September 1, 2010

 • Visst är de fantastiska?

  ÄtaTränaKämpa

  September 1, 2010

 • Jag åt också köttbullar på ikea igår!

  therese

  September 1, 2010

 • Åh, I know! Älskar den blåa färgen. Men det är ju herrstorlekar på dem (huu) så den satt inget bra på mig. Avis på dig som kunde ha den. Den orangea har jag också och det är en favorit, det trodde jag inte när jag köpte den – men grymma är de :)

  Annika

  September 9, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment