Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

5 July, 2010 07:34

Jag är så glad och tacksam över hotellvalet för sista natten i Athen. Efter en ganska jobbig båtresa där jag fick trängas på golvet och som tog en timme mer än det var sagt (allt i Grekland tar längre tid än det är sagt), så kom vi fram till Athen halv ett på natten. Taxikön var enorm och när vi väl fick en taxi, var vi tvungna att dela den och åka omägar till vårt hotell. Knappt 1,5 timmar tog det.

Då var det ljuvligt att hotellet vi kom fram till var fantastiskt. Har inte sovit så gott på 3 veckor. Har inte ens en lika skön säng hemma. Vi har avjnutit en frukostbuffe som fick högsta betyg av oss båda.

Givetvis finns det även en pool och ett litet gym på hotellet, som jag gärna testat ifall jag haft mer tid. Ett löpband och en motionscykel känns som lyx efter 3 veckor med gummiband och yoga-dvds. Nu – hemfärd!

 • kan verkligen känna din längtan hem efter lite rutiner! så synd att er resa inte blev allt de ni hoppats, men hoppas tiden inna sjukhuset iaf gav sköna minen!

  emliscious

  July 5, 2010

 • Hehe vi hade väldigt lika mål! Jag vägde 130 och har ganska nyligen nått målet på 80 kg! Kul resa! Bra kämpat! :)

  Tony

  July 5, 2010

 • Hoppas resan går bra hem nu och skönt med lite bra sömn, det behövde du!
  Peppkram

  smalajessica

  July 5, 2010

 • Hoppas resan hem går bra, tänk vad du kommer älska att sätta igång med vanliga rutiner igen, även om jag hoppas att din semester varit bra trots din systers inläggning på sjukhuset

  sanna

  July 5, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment