Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vad är veckans vikt?

Ja, det kan ni få bestämma, vad som ska vara veckans vikt egentligen.
Såhär har vågen tyckt vid tre olika tillfällen:
Måndagmorgon, vilket ju också är min ordinarie dag för vägning: 106,5 (+2,7 kg !)
Tisdagmorgon: 105 kg (+ 1,2 kg)
Fredagmorgon: 104,5 kg (+0,7 kg)

Nå, vilken ska vi ta som veckans vikt?

Nu är jag supertaggad för en middag på GI-boden med Lotta och Nilla och sen Les Mills träning. Tror kvällens träning kommer bli superrolig!

 • om du tar måndagsvikten kommer det bli värsta hoppet till kommande mångdag. jag tycker du ska ta den. har man en gång börjat räkna in vikter från andra dagar är det lätt att göra så i fortsättningen också. vikten i måndags var som den var av en anledning, det är väl ingen idé att hymla med det. kanske kan det till och med vara bra med ett plus, och ett rejält sådant, för att minnas den veckan och vad du har lärt dig från den. sorry för att låta krass – men det är faktiskt måndag på nytt. du vet att jag är ett fan av dig så jag vill inte vara elak. kram!

  Träningsglädje

  April 23, 2010

 • Håller nog med .. Nu på måndag så kommer ju VECKANS VIKT vara mkt längre.. Men hur eller hur.. Mycket strakt gjort att tappa 2 kilo på 5 dagar.. TUMMEN UPP!!!!
  Kram
  http://www.lindastraningsliv.wordpress.com

  Mig!!!

  April 23, 2010

 • Trevligt att träffas ikväll. Hoppas att få se dig fler gånger och snacka lite mer.

  Ellinor

  April 23, 2010

 • Måste bara säga att din blogg är jätteinspirerande! Den är faktiskt inspirationen till min blogg som jag precis startat. Det är härligt att se någon som vill gå ner i vikt på det gamla hederliga viset utan några “mirakeldieter” och andra galenskaper! Tack för mycket motivation!

  http://hannzor.wordpress.com

  hannaftw

  April 24, 2010

 • Träninsgglädje> Du är inte elak! Jag har mest känt att det kommer kännas lite fuskigt, nästa måndag, då jag vet att jag komemr få ett så stort minus. Haha.

  Mig!> Har ju inte tappat två kg på 5 dagar egentligen, det är nog bara en massa vatten som kolhydraterna jag åt dragit till sig, plus mensen som gick ur kroppen.

  Ellinor> Detsamma! :)

  Hanna> Åh vad glad jag blir, tack! Ska kika in och heja på i din blogg också :)

  ÄtaTränaKämpa

  April 25, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment