Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det kan inte alltid gå bra..

..men visst är det mycket roligare när det går bra, än när det går dåligt?

Ridlektionen gick inte direkt dåligt men den gick inte superbra heller. Prestationkraven inom mig är i vilket fall inte helt tillfredsställda. Det är inte alls hästen som är problemet, hon gör ju bara så gott hon kan utefter de signaler jag ger henne. nej, det är ju JAG som är problemet. Det i sin tur ger ju inte självföretroendet en knuff i rätt riktning. Nåja, det är dumt att vara för hård mot sig själv, jag måste bara lära mig det, i praktiken. Hästen skötte sig klanderfritt. Min fina svarta skönhet!

  • Ja det är verkligen en skönhet som du har! Älskar stora hästar, saknar det verkligen att känna musklerna dundra på under en. Hur får du ihop det med plugg, träning, häst och allt annat som ingår i livet? :)

    frida

    April 3, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment