Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vilka är ni?

Ni börjar bli en hel del som väljer att följa, peppa och stötta mig dagligen. För mig känns det helt underbart och ni ger mig så mycket feedback i form av både pepp, fina kommentarer och ni stöttar när det känns jobbigt. Dessutom ser vissa av er mig som inspirationskälla och det gör mig väldigt stolt.

Men jag är lite nyfiken på er, såklart.
Många av er kommenterar, men många läser i det tysta.

Vilka är ni? Hur hittade ni hit?

[polldaddy poll=2829796]

Vad tycker ni egentligen om det jag skriver, vad vill ni ha mer utav, vad vill ni ha mindre?
Finns det något särskilt ni vill att jag ska skriva mer om?

[polldaddy poll=2830112]

Jag har provat att leka lite med möjligheten att skapa omröstningar här på bloggen, och då är det just er jag vill ta reda på så mycket som möjligt om.

[polldaddy poll=2830075]

Så, har ni lust att klicka i det som stämmer bäst på er, så blir jag superglad.
Om ni också vill presentera er med en kommentar, så är ni hjärtligt välkomna!

(OBS, jag är inte ute med håven, har ni kritik, var inte rädda för att framföra den. Jag lyssnar och tar in allt ni säger!)

 • Hej!
  Hittade din blogg genom Mars-utmaningen och fastnade direkt. Jag tycker det bästa är alla dina tankar kring träning/vikten/självkänslan. Att se bilder på dig när du är nöjd efter ett träningspass och att man ser att du verkar må väldigt bra med ditt nya liv, det gillar jag. Så tack för en toppenblogg! :)

  Emma

  March 12, 2010

 • Hej,
  Har korresponderat endel med dig av och till sedan jag började läsa din blogg som jag hittade genom att söka på träningsbloggar på WP. Har ju även varandra på Funbeat numera ;).

  Jag är en 28årig tvillingmamma som är bosatt med sambo ute i Sthlms skärgård och jobbar i Nacka. Inte så långt bort mao.

  När jag började läsa din blogg så var jag nere i en djup svacka, det innebar en rätt så jobbig självanalys och det tog tid innan jag försod vad det var som var fel. Ett av mina stora neregrejer var att jag inte längre kände att det var jag som tittade tillbaka på mig i spegeln. JAGet var borta, min person och min kropp stämde inte alls överens och jag var tvungen att hitta en väg bort från det. Jag hittade ett par inspirations-personer och det är bl a du som gjort din otroliga resa och så är Linda Fodor en riktigt grym person som smittar i motivation. Nu är träningen för mig ett stort fokus och målsättningen är Bodyfitness i december och Luciapokalen. Sedan får vi se om jag räcker hela vägen fram men jag är i alla fall på god väg.
  Ha en superbra dag och hoppas du nu har lite mer info om mig. Stor kram och mycket pepp!

  MIA

  March 12, 2010

 • Hej!

  Svåraste frågan att svara på; Vem är du? En kort och ytlig presentation kan jag nog i alla fall klämma ur mig!

  Sofia – 27-årig dalkulla som bor sambo med en stockholmare i Falun. Är hemmagående och har alldeles för mycket tid på mina händer, men jag jobbar på att komma ifrån den där självbilden om att jag är en lat och slapp halvtjockis.
  Älskar mat (det i kombination med depression gjorde mig till just den slappa halvtjockisen jag är idag), datorspel, film och att spendera pengar. Träning får nog också haka på ett hörn där, för träningsglädjen växer sig starkare sakta och lite osäkert då motivationen tryter lite till och från.

  Sofia

  March 12, 2010

 • hej,
  Jag halkade in här från ditt inlägg om marsutmaningen på funbeat, och jag lade fort till din blogg i min rss-läsare. Du är en bra inspiration och motivation när jag tycker att träningen känns lite för jobbig =)

  linneaworkinout

  March 12, 2010

 • Hitta dig via träningsglädje. Har följt hennes blogg i nästan 4 år.

  26 år gammal, har startat upp bloggen igen efter några års vila, misslyckades men denna gången ska jag lyckas och inte lägga på mig igen! ;)

  Filmi

  March 12, 2010

 • Hej!

  23 år, magisterstuderade, kost-och friskvårdspedagog som precis innan årsskiftet köpte lägenhet (med föräldars hjälp that is) och nu äntligen bor i mitt eget hus. :) Jag kommer från en familj som är totalt handbollsindoktrinerad, så det är också det jag pysslade med i 12 års tid, fram tills för ungefär 1,5 års sen. Lusten försvann, allt blev jobbigt och jag tog det sjukt jobbiga beslutet att sluta. Ungefär i samma veva hittade jag streetdance och det är jag helt såld på nu. Det får mig att må bra och känna mig som jag vill – livsglad. Sådär så man går och nynnar på stan. Barnsligt förtjust i att röra på mig, springer och tränar gym som komplement.

  Något annat som mig varmt om hjärtat är bakning och matlagning, jag finns även på mormorsplommonmarmelad.blogspot.com.

  Fummelfot

  March 12, 2010

 • Hej!
  Jag heter Liv och är 25 år. Hittade dig via en kommentar på träningsglädje för några månader sedan tror jag. Älskar träning men har problem med sockerberoende som förstör för mig. Din blogg gör mig glad och hoppfull!

  /L

  Liv

  March 12, 2010

 • Hej,

  Jag heter Susanne är 43 år och bor i Stockholm. Hittade din blogg via Sara/Träningsglädje som jag har följt i många år. Själv är jag väldigt intresserad av kost (utbildad kostcoach) och tränar typ 4 ggr/vecka (styrka, spinning, löpning och nu senast Flow som Nilla lurade med mig på).

  Du verkar vara en stark och inspirerande person som är rolig att följa – en av mina favoriter!

  Keep up the good work =)

  / Susanne

  Susanne

  March 12, 2010

 • Minns inte var jag hittade dig faktiskt, troligen på bloglovin =)

  Ja du vet nog vem jag är Therese 22år! =)

  therese

  March 12, 2010

 • Hej!
  Jag är en av dom som nog läser din blogg i det tysta .. i början pga din viktminskning men nu mest pga din fina träning.

  Gillar att läsa din blogg och bli inpererat kram Cee

  ceed70

  March 12, 2010

 • Hej!

  Hittade hit via… hm… nån annan träningsbloggerska tror jag? Och fastnade direkt :) Superkul att följa en person med ett tydligt mål som du! Imponerande.

  Själv är jag… öh… Uppsalabo, förlovad med en holländare, mamma till en 6-månaders liten tjej, intresserad både träning, mat, hälsa, “balans i livet”. Typ så ;)

  JoHo

  March 12, 2010

 • Hej!

  Jag hittade hit via Träningsglädje. Har följt hennes blogg i ett par år nu. Tycker din blogg är väldigt uppfriskande och klok. Jättekul att följa din träning och vardag. Du har en väldig kämparanda.

  Jag då? Jag bor i Australien sedan 7 år tillbaka, just nu i Sydney. Är 32 år, förlovad med en svensk kille. Jobbar som forskare på ett forskningsinstitut. Var själv överviktig som tonåring och lyckades gå ner 22 kg och nå “normal”vikt. Sedan jag flyttade till Australien har jag tagit träningen på mera allvar och försöker alltid pusha mig själv och göra nya saker. Har också en PT och älskar när han får mig att inse att jag orkar mer än vad jag själv tror.

  Tack för en bra blogg!

  Jennie

  March 13, 2010

 • Hallo! :) Har kommenterat ett antal gånger tidigare! Är 21 år och bor i Bålsta. Kämpar med viktnedgång, jobbar på Telia (i Farsta) och tränar på Friskis & Svettis.
  Jag gillar verkligen din blogg starkt! Men kommer inte ihåg hur jag hittade den… Har läst den några månader nu! :)
  Kram!

  Pärlan

  March 15, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment