Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Inte direkt size zero, men nästan…

Jag sa ju att jag skulle köpa några nya kläder, eftersom deppen av att stå framför spegeln och semig sj’älv i kläder som sitte rilla, inte direkt varit lysande för motivationen och självkänslan.
Av en slump hamnad ejag på TopShops outlet butik inne i stan och på måfå vandrade jag runt och kollad epå storlekar och funderade på om jag skulel våga testa en stl 44, det har jag ju i stort sett aldrig fått på mig. Sagt och gjort.
Det gick fint.

Men inte bara det, hittade klänningen ovan och kände bara att “Den ska jag ha!” Helt perfekt vardagsklänning. Men den fanns bara i stl 42. Och ja, dne gick på och sitte rkanonfint. Förstår ni, stl 42?!
Jga har en gåmg i tiden fått köpa klänningar i stl 52!! Det är så svårt att förstå. Nog för att tyget är stretchigt och modellen tillåtande, men det gör inget för min känsla. Jag får på mig en klänning i stl 42. Det är fantastiskt!

(Hoppas ni inser att rubriken är ironisk, jag har verkligen ingen önskan om att vara en size zero eller tycker att det idealet är friskt..)

 • Åh vad härligt! Så fin du blev!

  tjock chic

  December 3, 2009

 • Tack! :D

  ÄtaTränaKämpa

  December 8, 2009

 • Vad fin klänning, sitter som en smäck blev ju jättefint!

  Madde K

  December 3, 2009

 • Åh, va fin du blev! Grattis! Glad för din skull ;) *peppkram*

  MiniZillen

  December 3, 2009

 • Vad gulig du är, tack!

  ÄtaTränaKämpa

  December 8, 2009

 • Jättefin klänning och kul att du gått ner 5 storlekar i kläder. (För man räknar väl varannan eller?).

  Running girl

  December 3, 2009

 • Jo, jag tror man räknar varannan. Men jag tror inte att jag är riktigt en stl 42 än, den där klänningen är nog rätt tillåtande, så att säga, men ändå! :D

  ÄtaTränaKämpa

  December 8, 2009

 • jag har inte vågat pröva kläder på några månader nu. Det var väl typ när vågen stod på max och inga kläder satt snyggt och man bara hade tjockisavdelning att handla på. Och hur snygga kläder har de där? Eller kanske, hur mycket har man att välja på där? Dessutom är allt så betydligt mycket mer dyrt där.

  Förstår att du måste känna dig jättestolt! Bra jobbat! Kram!

  Viktory

  December 3, 2009

 • Först när jag läste din kommentar tänkte jag “Har hon inte haft kläder på sig på några månader?” haha, herregud så hjärnan kan lura en.
  Det kanske är dags att våga sig till en affär och prova vilken storlek du är nere på nu?
  För jag håller helt och hållet med dig om att kläderna på “tjockisavdelningen” inte är något att hurra över.

  tack! :)

  ÄtaTränaKämpa

  December 8, 2009

 • Åh, vad härligt!
  Du ser jätte fin ut :)

  Time To Drop It

  December 3, 2009

 • Tack! <3

  ÄtaTränaKämpa

  December 8, 2009

 • Jättekul. Vilken känsla det måste vara att få på sig kläder i mindre storlek.

  Thea

  December 3, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment