Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Har jag världens underbaraste sambo, eller vad?


När jag kom hem från min proemenad, svettig och hungrig som en varg, sm kom jag hem till dukat bord och en helt underbar sambo. Han hade gjort en egen variant av ceasar sallad, med bulgur, avokado, majs och surimisticks i, förutom kycklingen, knaperstekt bacon, sallad och ceasardressing. Det var så oerhört gott! Bland det gogaste jag ätit på länge. Han är väldigt begåvad i köket, min karl.

Nu skulle man kunnahävda atthan ligeg rpå plus, och det har man ju i sånt fall, helt rätt i. Vilken tur jag har med en sån fin kille.

 • :-) Låter hur gott som helst!! Min karl är också duktig på att laga mat, och det är mycket praktiskt och bra. *hihi*

  Helena

  November 24, 2009

 • Det där ser riktigt gott ut. Nu blev jag sugen på sallad.
  Vilket är mycket bättre än chokladkakan som jag blev sugen på tidigare =).

  Thea

  November 25, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment