Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Morgondagens träning: AquaCircuit

Sats i Nacka Strand har flera vattenbaserade pass. Vad passar inte mig bättre nu när jag inte får belasta foten?!
Dessutom ska min syster vara kattvakt ute i Nacka hela veckan, så då kommer ju hon också kunna följa med. Jätteroligt!
Plus det, så får jag testa ett nytt pass och eftersom det inte finns någon som helst information om vattenpassen på Sats, så har jag ingen aning om vad det innebär, samt en ny Sats-anläggning. Känns som en rolig grej såhär i väntan på att foten ska bli bättre (imorgon ska jag boka tid för att kolal upp den, jag får inte glömma det.), jag behöver lite träningsglädje och inspiration.

Hoppas det är ett riktigt bra pass.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment