Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Meze.

20090928787

Efter att ha spenderat några timmar i stallet i väntan på veterinären och med veterinären, så bjöd mamma mig på middag på en libanesisk restaurang, tillsamamns med min syster och hennes pojkvän. Vi beställde avsmakningsmenyn med meze, flera smårätter.

20090928789

Jag har ätit libanesiskt en del innan, men det här var den absolut godaste meze jag ätit. Jag var dock en aning uppe i varv när jag åt och det kändes som om jag kastade i mig maten, det blev nog lite för mycket för jag känner mig fortfarande jättemätt, trots att det var en timme sedan jag kom hem. Nu sitter jag, nöjd och glad över dagen, i min soffa och bara är. Hur härligt är inte det?

Hur har veckan börjat för er, denna måndag?

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment