Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dagens träning: SatsAfro och SatsCore

Check.

Kom iväg till gymmet och hade bokat in mig på både SatsAfro och Core.
Jag värmde upp fem minuter på cykeln och gav mig sedan in till ett svettigt och jätteroligt danspas. Jag har provat SatsAfro förut en gång men fastnade inte. Det här passet var dock superroligt och lagom svår koreografi, så att även en förvirrad sate som jag har någon chans att hänga med i svängarna. Svettig blev jag och enligt min pulsklocka gjorde jag av med 500 kcal och hade en medelpuls på 140.

När det var dags för core så hade jag givetvis glömt hur satans jobbigt det brukar bli. Och denna gång var inget undantag. Det svider bara av att hålla benen i luften länge, att ha dem i luften och samtidigt jobba intensivt med magmusklerna är döden.

Men dte var skönt att cykla hem från gymmet eftreåt och det känns så skönt att vara hemma igen.
Jag sätter dock enhel del på att jag kommer ha grym träningsvärk imorgon.

Nu har jag avnutit en väldigt god middag med räk/ägg sallad med bland annat avokado,  och röd quiona. Fantastiskt gott! Jag gjorde dessutom en liten efterrätt med lätt kesella, lite frysta bär, granatäpple och lite honung på toppen. Både jag och min sambo tyckte det var jättegott. Nu känner jag mig trött och nöjd. Härligt!

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment