Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Ella

Jag är 27 år och bor i Stockholm tillsammans med min underbare sambo.
Uppvuxen och född ute på landet där mina båda föräldrar bor (skilda). Där har jag även ett eget hus som jag är rätt mycket i på sommaren och ibland under vintern. Är det något jag är, så är det gammal inbiten hästtjej som är uppvuxen med hästar, har tävlat, tränat och hållit lektioner i flera år. Hästarna är ett stort skäl till att jag måste gå ner i vikt. Med mig till Stockholm har jag min starka och vackra häst med mig. Han kräver sin dagliga motion/skötsel, så det är lite pyssel att vara hästägare. Här i Stockholm bor även min underbara lillasyster och ett gäng med härliga vänner.

Ibland är jag även matte till min mammas dalmatinertik, ett krutpaket som inte tycker om att sitta still längre stunder.

Jag började hösten 2010 på Psykologprogrammet och har pluggat lite olika kurser tidigare. Jag håller även på och försöker skriva klart en bok som föddes i mig för något år sedan, det kanske blir ett projekt framöver, vem vet.

Ibland får jag för mig att göra något helt annat och därför är jag just nu på Island sedan sep -11 och jobbar och bor på en häst/fårgård. Därför ser bloggen en aningens annorlunda ut för tillfället.

När jag var som tyngst (någon gång runt 2001/2002) vägde 133 kilo till mina 180 cm. Det var många tunga kilon att släpa runt på. Nu jobbar jag mig sakta men säkert ner mot min målvikt som är 80 kg. Det är ju just det som den här bloggen handlar om. mig och min viktnedgång.

Ja, det där är jag.
Plain and simple.

Inlägg som kan förstärka bilden av vem jag är:
133 kilo. Bilder på mitt förra jag.
Att gå ner i vikt är en resa som måste börja inifrån.
Följer du någon speciell diet?
Jag, kroppen och självkänslan.
“Om jag kan klarar det här, så kan vem som helst klara det.”

Hela adventskalendern från 2010

 • Hej,

  Michélle Stadigh heter jag och jobbar som partneransvarig på IQ Mediers affiliatenätverk. Vi är ett nätverk som är på stark fram marsch i Sverige och vi söker nya samarbetspartners. Anledningen till detta är att vi varje vecka ökar antalet kampanjer med 5 – 10 nya. Vi har kampanjer som hälsa och skönhet.

  Jag skulle gärna vilja prata lite med er angående möjligheterna att tjäna pengar på er websida och vilka kampanjer vi har som kan passa er med mera.

  Finns det någon möjlighet att nå er på telefon?

  Michélle

  October 26, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment