Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

BİCİ21 THT HACKED

BİCİ21 THT HACKED

 • Hej!

  Ska du vara med i topphälsas lopp- topploppet? OM du ska det kommer du och dra ihop ett lag? OM så är fakket skulle jag vilja springa med i det?

  Mycket om, men det är lika bra att vara tydlig!

  :-)

  Snigel

  May 7, 2011

 • Hej Snigel!
  Jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska ha ett lag till topploppet eller inte. Jag kanske skulle ha ett intresseupprop? :)

  ÄtaTränaKämpa

  May 20, 2011

 • Hej Ella
  Jag vill börja med att berömma dig. Jag har läst din blogg under några månader, ramlade över den av en slump, och det är så härligt att du är så positiv! Du ger inte ut någon förskönad bild av hur lätt det är att gå ner i vikt. Du visar att det kräver en hel del jävlar annamma och mycket svett. Jag har själv gått ner 20 kg och kämpar med att hålla vikten. Det är inte lätt. För mig handlar det om att jag behöver ändra mitt beteende till mat och varför jag äter. Behöver även se över mängden dom ofta tenderar att bli allför stor.. Jag undrar om du har tips på någon bra bok dom tar upp detta? Det finns ju en uppsjö..varför jag frågar just dig är för att di verkar ha ett sådant sunt förhållningssätt till att gå ner i vikt, inga förbud – bra mat- sunt förnuft, men även för att du studerar psykologi. Det går ju liksom hand i hand med mitt lilla problem.

  Ida

  May 14, 2011

 • Hej Ida,
  jag har funderat mycket på din fråga men inte kommit på något bra svar. Jag vet att jag gillade “Hjärnkoll på vikten”. Bra och tydlig. Är även nyfiken på deras uppföljare. “Hjärnkoll på maten” men denhar jag inte läst. Ska klura lite mer och se om jag kommer på någon bra bok att rekommendera dig.
  :)

  ÄtaTränaKämpa

  May 20, 2011

 • Charlesmutle

  November 16, 2018

 • Plonk down is privy to damages repayment on victory. atatranakampa.se
  http://bit.ly/2NIspNd

  atatranakampa.se

  July 22, 2019

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment