Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Yoga på nätet?

Min tanke är att jag ska öka på min bålstabiltet och smidighet med yoga. Jag har en en hat/älsk-relation till yoga. Det är ju så himla jobbigt att sitta kvar, stanna i de där positionerna som är jobbiga för kroppen och kanske framförallt, huvudet. Att vara här och nu är fruktansvärt jobbigt och vi (jag iaf) behöver verkligen träna på att inte alltid vilja “fly” från sådana jobbiga grejer som att behöva landa i stunden och “stå ut” även om det är jobbigt.

 

Så, jag tänkte lite smått börja med lite yoga igen, när jag väl fått tag i en yogamatta. Eftersom yoga-utbudet här i närheten är skralt, för att verkligen inte underdriva, så får jag förlita mig på yoga via datorn. Men utbudet är otroligt stort och lite svårt att se träden för all skog.

Har ni några bra yoga-tips? Yin-yoga är en favorit, men jag tänker mig även de aningens mera fysiska typerna av yoga.

 • yogobe.com är ett bra tips!! :)

  Lisa

  September 3, 2013

 • Tack!

  ÄtaTränaKämpa

  September 5, 2013

 • Kul att du är tillbaka och börjar blogga Ella så jag kan ha lite koll på dig ;) KRAM!

  Lina

  September 3, 2013

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment