Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Verklig lyx.

20130904-164112.jpg

Till skolan där jag går (jag bor precis vid skolan) så hör en 16 meter simbassäng och en jacuzzi som vi elever har tillgång till under kvällar och helger. Igår gick jag och två kompisar dit och badade och simmade en stund. Helt otroligt skönt, i bassängen är det mellan 30-35 grader, så även om det är bitande kallt i luften kan man simträna. Jag brukar tycka att simning är otroligt tråkigt, men det är skillnad på att simma inne och ute. När man slipper klordoft och den där kvava luften som alltid blir inne i simhallar. Dessutom är det ytterst lite klor tillsatt i vattnet här då det hela tiden sprutar in nytt varmvatten direkt från marken. Utan att jag visste ordet av hade jag simmat en halv kilometer trots att jag absolut inte hade några tankar på att nöta i simbassängen igårkväll.

Ser fram emot att få in lite simträning regelbundet under höst och vinter. Erkänn att jag har det ganska bra här borta?

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment