Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

T.R.Ä.N.I.N.G.S.V.Ä.R.K

Åh gud, den här träningsvärken tar livet av mig.
Jag önskar att jag kunde säga att den kommer utav något coolt träningspass, men nej. Min träningsvärk är starkt koncentrerad till mina ljumskar och kommer sig utav vårt första ridpass här på skolan, då vi spenderade en halvtimme i lättridning i trav utan stigbyglar. Det är mycket värre än vad det borde vara. Skönt sätt att starta upp terminen på också, när man inte ridit på någon vecka.

20130905-103359.jpg

Idag är det dags för pass två i löparprogrammet. Det får bli efter skolan idag, vädret ser oerhört bra ut för löpning. Klar luft, inte varmt (surprise) men heller ingen vind (för ovanlighetens skull!). Ska bara försöka hitta en bra 3 km sträcka.. Tycker inte att testpass är så kul eftersom de alltid är så himla jobbiga, men det är bara att bita ihop. Efter passet ska jag ge mig god tid att stretcha. Kanske tar jag ett bad och simmar lite efteråt. Gud vilken bra idé!

Pass 2
3 km testpass.
Värm upp ordentligt, spring/gå sedan 3 km så fort du kan. Använd gärna en sträcka som du kan använda flera gånger.

 

 

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment