Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Nu är jag här.

Nu har jag landat lite på Island. Jag bor i en liten lägenhet precis vid skolan inne i den lilla dalen Hjaltadalur på norra Island. Det är som alltid lite spännande och nervöst att kasta sig in i något nytt. Att börja i en ny klass och lära känna nya människor. Här dessutom på ett annat språk. Det märks också att jag är lite äldre än i stort sett alla mina klasskompisar. Jag dras mellan hemlängtan och stor glädje att vara här. Men det är väl som det ska vara.

Jag har två utmaningar som sticker ut lite mer än andra här min första tid på skolan och det är

1. Att klara biokemi, på isländska. Det ska vara utbildningens svåraste kurs som flest kuggar på och den kommer givetvis direkt när vi börjar och dessutom när man (jag!) är som sämst på universitets-isländska.

2. Komma i bättre form. Just nu är min kondition under all kritik, jag är ganska svag i bålen och väldigt ojämnt stark. Dessutom stel och överrörlig. Vilken superkombination!

Så, det är helt okänd bit för mig (biokemi på isländska..) och en lite mer hemtam utmaning.

Ni får heja på mig!

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment