Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Hej. Jag heter Ella. Jag saknar er.

Ja vad tusan. Det här med att vara ÄTK-bloggfri har resulterat i några saker:

1. Jag tänker inte så ofta “det här måste jag blogga om” när något kul/svårt/tankeväckande/utmanande kommer i min väg.

2. Jag har lite mer tid till annat, som att..ehh. Instagrama?

3. Jag tränar i stort sett ingenting. Katastrof!

4. Jag läser nästan inga bloggar = jag har ingen aning om hur ni har det.

5. Jag har så många tankar och känslor och funderingar som aldrig får komma ut och vridas och vändas på.

6. Jag saknar er!

Det fungerar ju bara inte. Problemet är väl att jag inte känner att ÄTK är helt rätt plattform. Jag ska nog inte ha en renodlad gå-ner-i-vikt-blogg. Jag ska nog egentligen bara ha en mer livs-blogg, även om det kanske blir en aning mindre specifikt och mer spretigt. Men det kanske är helt okej.

Det är nämligen så mycket som ska hända i mitt liv. Jag ska flytta till Island och plugga i tre år. Bara det. Läskigt.

 • Hej! Vad kul att se dig igen! Låter väldigt spännande att flytta till Island, hoppas vi får följa med på resan, om du vill blogga igen vill säga :) Om det dyker upp en annan blogg istället för den här får du gärna hojta till.

  Minendie

  August 13, 2013

 • Vi saknar dig med! Men det är tur du skymtar på hästblogg och sånt så man har kunnat ha lite koll på dig.

  Sara Jonsson

  August 13, 2013

 • Åh vad gött att höra från dig igen Ella!! Jag pratade just om dig och din blogg senast i helgen att jag saknade den. Hoppas du kommer på hur du vill blogga i fortsättningen, oavsett hoppas jag på att få följa dig igen och tiden på Island kommer ju bli toppen för dig!! :)

  Bella

  August 13, 2013

 • Först när jag såg inlägget tänkte jag vem är det? Jag läser inte hennes blogg! Men oj vad glad jag blev när jag insåg att det var du!!! Jättekul att höra från dig! Och jag hoppas verkligen att vi får följa med på ditt äventyr!!

  Lovisa

  August 13, 2013

 • Så roligt att höra av dig. Jag har saknat din blogg och dina utmaningar. Hoppas du får det riktigt bra på Island där du verkar trivas som fisken. Lycka till. Kram

  Malin

  August 13, 2013

 • Jaaa vi har saknat dig också :)

  Sara

  August 13, 2013

 • Hej! Härligt! Vilket fantastiskt äventyr!!!! Fokusera, njut och satsa järnet! Du fixar det!
  Stor kram

  Annika Knober

  August 31, 2013

 • Åh, vad roligt att få följa ditt nya äventyr på Island och en spretig livsblogg är helt ok det med!

  Lycka till och ska bli kul att få följa dig igen!

  //Jenny

  Jenny

  September 4, 2013

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment