Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Snäcksjön Triathlon

(Hej bloggen, jag kikar in här ibland och ger konstgjord andning, kanske lever du upp en dag igen)

I helgen går SNäcksjön Triathln utav stapeln och det känns både pirrigt och kul! I år är vi lite bättre förberedda, den lokala pressen är kontaktad (och en tidning kommer åtminstone dyka upp), de lokala sportbutikerna sponsrar med priser, vi kommer ha rediga skyltar uppsatta för att förhindra för mycket felåk osv. Det känns kul!

Och skulle ni få för er att ni vill vara med såhär i sista minuten så går det också bra.klockan två går starten på lördag och halv två är det tävlingsmöte. Här hittar ni mera info.

Hur avliden den här bloggen än är kommer jag givetvis komma med en race-berättelse efteråt och tusen bilder.

 • KUL!!! Hoppas ni får ett toppen race i år med trevliga deltagare och fantastiskt väder :) Längtar redan till besked och bilder efteråt :)

  Bella

  August 31, 2012

 • Hej. har kollat runt lite här på din blogg och tycker att du har otroligt bra utmaningar. jag är inte så ofta på datorn så jaga undrar har du instagram? som du kan lägga upp utmaningarna på? kram Sara.

  Sara

  March 30, 2013

 • Under det senaste 1,5 året har jag blivit ortoligt lat och även lagt på mig några kilo som jag skulle vilja bli av med.

  Men kommer aldrig igång på riktigt. Jag börjar men slutar sedan efter två tre gånger.. Några tips på rolig träning eller tips för att hålla glöden uppe för träningen?
  Kram

  ▲▼Emma▼▲

  May 19, 2013

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment