Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Veckoutmaningen vecka fem

20120610-225938.jpg

Veckan som gått har verkligen gått smärtfritt för mig, jag har haft fullt upp utomhus varje dag.

Kommande utmaningar rör sig kring vad vi äter, betydligt svårare, framförallt det där med sockret..

Så, bannlys allt socker och testa tre nya recept. Är ni på?

 • Sockret är jag på! Recepten däremot, jag har redan planerat och handlat veckans meny, och det var nog inte tre nya recept där. Men jag är rätt bra på att variera min mat, så det är ingen stor grej för mig med nya recept.

  frida

  June 11, 2012

 • Jag är på! Precis vad jag behöver…

  Malin

  June 11, 2012

 • Jobbar på det. Men FY vilken jobbig vecka de landade på! Inleder veckan med flytt på jobbet (från en våning till en annan men nog så stökigt ändå) och ville bara DYKA ner i godislådan när vi hade packat klart allting. Men nej. Tog en banan i stället. Och så ska vi på bröllop i helgen där jag tänker mig ett planerat avsteg på själva bröllopsmiddagen men det blir inget köra-bil-godis på vägen och inget kak- och Nutellaparty på frukostbuffén! Det är nätt och jämnt att jag hinner laga mat tre gånger under den här veckan men jag gör ett hederligt försök i alla fall.

  Pernille

  June 11, 2012

 • AHHH!! Jag vill också bannlysa allt socker men fan va de ska vara svårt. Har precis ätit upp mig till en jävligt sug igen. Men jag vet ju att det går över, det är bara att ligga i och kämpa!

  Joline

  June 13, 2012

 • Ville bara säga att du har en bra blogg och skriver bra saker som inspirerar. Synd bara att du skriver så sällan. Har tyvärr tappat intresset eftersom det aldrig händer något förutom vecko-utmaningarna. Var är du?

  Clara

  June 15, 2012

 • Ella! Har du gett upp alldeles? En sak är att du inte hinner blogga (det känner man ju igen) men att det inte ens dyker upp en ny veckoutmaning gör mig orolig….

  Pernille

  June 18, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment