Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det där som hindrar..

Men gud vilka veckor jag har haft! Jag har verkligen haft fullt upp med två stora födelsedagskalas att rodda inför. Nu har syster fyllt 20 år och haft stor fest och pappa fyllt 60 och haft ännu större kalas. Jag har inte hämtat mig än..

Dessvärre har jag mitt i allt det här gått och blivit sjuk. Allt har liksom kommit på en och samma gång, förkylning, tandköttsinflammation (??!), bihåleinflammation och nu börjar det värka i öronen. Har ätit mer ipren och alvedon de senaste två veckorna än på länge. Men nu är min plan att ta det lite lugnare och bli helt frisk.

Av den anledningen klarade jag varken vecka 1 eller två utav veckoutmaningen, men den här veckan ska jag iaf klara matutmaningen. Om jag är frisk nog så kanske jag kan klämma in lite Zumba och något annat nytt. Förhoppningsvis är jag som ny till nästa vecka.

Det är sommar, vädret är fantastiskt, livet på landet är vackert och allt är bra. Så jag mår fint i hjärtat i alla fall och det är det som räknas. Hoppas ni känner likadant!

  • Va härligt det är att läsa att det är så många som mår bra av att sommaren är här! Det gör nog jag också faktiskt :)

    Joline

    May 29, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment