Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Island ringde.

Igår ringde Eggert och bjöd på en liten övningssession utav min isländska. Han var glad och extremt nöjd över att få retas lite med mig som det lät . Han var noga med att tala om hur extremt fint väder de hade det och sådär. Det bultade till lite extra i sakna-Island hjärtat men mest blev jag sjukt glad över att höra av Island.

Han ringde inte helt utan anledning utan för att kolla lite detaljer inför Flugas flytt till Sverige. Ja, ni läste rätt! Jag har bestämt mig för att Fluga ska bli min och få bo med mig här i skogarnas land. Jag kunde inte släppa tankarna på henne och det känns som om vi har ett fint band vi två.

Så om allt går som det ska så lämnar Fluga Island om två veckor och får uppleva sin första flygresa. Så, ni kommer förmodligen se mer utav henne här även framöver.

Till Eggert kunde jag förresten meddela att Sverige bjudit på rätt fint väder också och en del ridning. Hela helgen har varit fylld av solsken och hästar. Så nu när jag sitter på bussen till skola. Så har jag påfyllda batterier. Så himla härligt.

20120305-085444.jpg

20120305-085528.jpg

20120305-085613.jpg

 • Nu blev jag lite lipig – gud så fint.

  Hon hade inte kunnat hamna hos en bättre ägare – ditt tålamod synes oändligt!

  Carin

  Carin

  March 5, 2012

 • Men himmel så underbart! Stort grattis! :)

  Emelie

  March 5, 2012

 • grattis till fluga! Vad härligt och kul att jobba vidare.

  Uppochhoppa

  March 5, 2012

 • Åhhhh! Flugaaa!

  erika

  March 6, 2012

 • Jag har njutit av att läsa om din islandsvistelse, allt såg så härligt ut. Jag saknar hästlivet så mycket! Härligt att du köpt Fluga! Det ska bli kul att läsa mer om hur er relation utvecklas! Vad är det du pluggar förresten?

  Tina

  March 6, 2012

 • Oh, Fluga! Så oväntat och så väntat på samma gång. Grattis!

  Sara Jonsson.

  March 6, 2012

 • Låter ju supermysigt :) Jag undrar ifall du har några tips på var i Sthlm man kan rida eller få chans till att mysa med hästar för en inte alltför dyr penning? :)

  Ida

  March 22, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment