Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Saknar:

 

Brottas med lite halvsköna frågeställningar såsom “Vad är meningen med livet?” och liknande sen jag kom hem från Island. Saknar livet där mycket, det var så självklart och enkelt allting. Här behöver jag inte kolla vädret för att veta vad jag ska göra imorgon. Här är vädret bara en bisak. Bara en sån grej.

 • Förstàr precis hur du menar. Har brottats med liknande fràgor sen jag kom hem fràn min jorden runt resa. Ok, livet var inte sà självklart under resan, men jag upplevde sà mycket saker hela tiden och livet var helt klart mycket mer spännande än här hemma… Undrar ibland varför jag kom tillbaka. Undrar hur jag ska kunna hitta ett jobb som tillàter mig att resa för alltid…. Saknar…

 • Det där är det värsta med att vara ute och resa, att komma hem känns så tomt. Vardagen äter upp en. Jag hade inte såå stora problem med vardagen innan, men nu känns den hemsk. Vet också att resa för alltid inte är någon lösning , för att vara rotlös är heller inte bra. Och bosätter man sig någon annan stans kommer ju vardagen krypande. Men visst, kanske finns det bättre och sämre vardagar att ha. Svårt.

  ÄtaTränaKämpa

  February 21, 2012

 • Yoo! :D Har frågestund på bloggen, skulle vara super shysst om du slängde in en awsome fråga! Kram! :D

  http://tomson.blogg.se/2012/february/nu-drar-fragestunden-igang.html

  Emma

  February 21, 2012

 • Vilka fantastiska bilder, älskar den sista! Och motiverande blogg har du också! :)

  A

  February 22, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment