Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Ég er kominn heim.

Hej då Island, jag saknar dig redan!

  • Jag kommer också sakna Island, men ser ram emot att läsa om svensk vardag också!

    Sofy

    February 18, 2012

  • Jag känner helt med dig,den dagen jag lämnade australien för att åka hem gjorde oerhört ont. men istället för att deppa har jag klickat mig fram till din gamla 6veckors utmaning som jag deltog i för något år sedan och tänkte att varför inte. Så jag utmanade min vän och börjar imorgon! Hoppas att några till utmaningar dyker upp här under året,love them!!!

    Emma

    February 19, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment