Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det är tråkigt att ha en blogg..

..när man känner att man inte har någonting alls att säga.

Det känns som om jag uttömt alla Islands-inlägg, men det har jag förmodligen inte. Är det något ni undrar över så skicka iväg en fråga. Det behöver dock givetvis inte handla om Island. Har ni några andra frågor, så är de välkomna också.

Nu går jag in på mina sista veckor/sista vecka och det ligger en hinna av lämna-Island-ångest över mina dagar. Dagar som i övrigt är ovanligt inrutade nu. Under hösten var varje dag som ett äventyr, nu har det lugnat ner sig lite och det finns mer tid till att träna hästar och mindre tid går åt till att fixa, flytta hästar och får och andra projekt. Det är både skönt och ibland tråkigt. Det var mer action förr, men nu har jag mer möjlighet att planera hur mina dagar ska se ut och vet för det mesta vad som ska göras. Det blir lite tryggare och jag trivs med det ansvaret.

Och igår var en bra dag. En väldigt bra dag. Idag blir det säkert också. Fint.

 • Jag älskar din islandsblogg!! Skriv om hästarna, om vädret, om Eggert, om fåren,om vad du känner, tänker, gör. Tråkig blogg? Struntprat.

  erika

  February 8, 2012

 • Jag tycker det är kul att läsa om dina äventyr! Och gillar också att det syns så tydligt att du trivs och mår bra! Kram

  Karin Tri - triathlon

  February 8, 2012

 • Jag vill läsa mer om Eggert! Hela hans livshistoria! Han verkar så sjukt skön! :)

  Veronica

  February 8, 2012

 • Din blogg är oerhört inspirerande och insiktsfull! Bara bilderna gör den intressant och man tröttnar ju aldrig på vyerna. Jag vill veta mer om hur det går med hästarna och deras beteende! Det är intressant! :)

  j

  February 8, 2012

 • Man måste väl inte säga något jämt? En vacker bild duger nog så bra.

  Marie

  February 8, 2012

 • Vore jätteroligt om du kunde skriva lite om hästarna och träningen av dem. Jag rider själv islandshäst sen några år tillbaka (har dock ridit i hela mitt liv) så det vore väldigt intressant.

  Marieh

  February 8, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment