Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Saker jag tänker på just nu:

Hur kul det ska bli att genomföra andra upplagan utav Snäcksjön Triathlon! Jag har redan börjat planera och tänka på hur vi ska göra det bättre, vad vi ska göra roligare och vilka utomstående aktörer vi vill ha med på tåget (men samtidigt vill vi ju behålla den där familjära känslan..).

Att jag har skrivit så länge på den här bloggen och samlat på mig massvis med läsvärda inlägg. Jag borde läsa vad jag skrivit tidigare, oftare. Det finns många guldkorn att vaska fram. Hehe, hej då jante.. Kika här tex.

Vikten, men oftast på ett bra och konstruktivt sätt. Med lite mer energi och hopp. Bra!

På lite happenings under våren som rör både blogg och själ, så att säga. Kul!

Hur det ska bli att komma hem och börja plugga igen, i ny klass. Tänker om de inte gillar mig? Tänk om jag inte klarar av att sitta instängd i en skola hela dagarna efter jobbet här på Island Tänk om jag bara längtar tillbaka..

 • om de inte gillar dig, då är det verkligen sorgligt för då inser de inte vilken förlust det innebär!
  DU är fantastisk!
  Jag tänker just nu: att jag skulle vilja träffa dig och alla tjejer snart, för det var så längesen och jag saknar er!
  <3

  Li

  January 25, 2012

 • Jag tänker också att jag borde samla allt smart jag skrivi i en topplista… när jag får tid och inte har en skrikbebis på axeln!

  Sofy

  January 26, 2012

 • De kommer att tycka att du är fantastisk!

  & om inte – deras problem!

  Carin

  Carin

  January 26, 2012

 • Spännande!

  Suzan

  January 26, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment