Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Nu twittrar jag också.

Sedan några dagar har jag givit mig in i ännu en social värld. Nämligen Twitter @ellabrolin. Det finns en hel uppsjö med spännande människor att följa och numera finns alltså även jag där. Twitter är roligt för att allt händer här och nu. Som att dyka rakt in i okända och kända personerna samtal, lägga sig i, tjuvlyssna, tycka och tänka.

Ni ser det senaste ur mitt feed en bit ner till höger på bloggen, eller så letar ni reda på mig på twitter och hänger med där också. Ja!

  • Done! Nu följer jag dig på twitter också. Hoppas allt är bra på Island!!!

    Ida

    January 25, 2012

  • Nu följer jag dig! =)

    Marieh

    January 25, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment