Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Håll tummarna.

Det verkar vara lite svajigt här på sidan, den senaste veckorna har bloggen flera gånger legat nere. Jag vet inte vad det beror på, men jag hoppas problemet blir löst snart.

Ett annat problem som jag hoppas blir löst snart (idag!) är Eggerts invalidisering pga ett brutet båtsben i ena handen och gipet som han därför går omkring med. Idag ska han nämligen till sjukhuset och ta av gipset och röntga igen. Då har han haft gips i två veckor. Har han tur, så ser allt fint ut och han slipper gipset. Har han otur så blir det fyra veckor till med gips = fyra veckor till som jag får göra nästan allt jobb själv. Jag hoppas på det bästa, men är rädd för att jag tror att två veckor för att läka ett så struligt ben, är lite väl optimistiskt tänkt.

Kan vi inte alla bara hålla tummarna för att allt ser fint ut?

Efter att varit inne i en och en halv dag och inte gjort ett jota, kände jag hur välbehövligt det var för kropp och själ. Så fyra veckor utan break, det blir lite för mycket.

  • Det är one som strular hjärtat! Vi får byta webhotell. Puss

    jessica

    January 25, 2012

  • Ja, det verkar så. Mailar den där jäkla supporten oftare än min egen mamma. Puss

    ÄtaTränaKämpa

    January 25, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment