Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Snöpligt snöbad.

Jag var väldigt glad över att vädret var så vackert igår. Det innebar äntligen ridning.

Unghästarna hade vilat i lite drygt en vecka och det samt snön gjorde dem lite extra ystra. Det var kul. Häst nummer två visade sig vara lite väl yster. Hon är en liten svart kanonkula som hatar att gå rakt fram. Hon slingrar sig fram som en ål längs med vägen och har en förkärlek för snabba färder ner i dikeskanterna. Helt plötsligt igår gjorde hon en supersnabb manöver ner i diket. Skillnaden nu var bara att diket var fullt med snö. Det i sin tur gjorde henne helt galen och efter ett antal kast åt olika håll så seglade jag så stiligt av denna lilla krutdurk rakt ner i en snödriva. När jag ställde mig upp var jag täckt i snö från topp till tå, min ena lårmuskel värkte kraftigt och jag såg en snabb liten häst springa på väg hem till stallet. Givetvis såg jag även grannarna köra förbi i sin bil, så dålig tajming, här som det aldrig kör förbi någon. Det var så länge sen jag trillade av sist att jag nästan trodde att jag skulle vara förskonad från fler snopna flygresor från hästryggen. Men tydligen inte.

Jag fick tag på det lilla stoet och hoppade upp igen. Hon är i övrigt en väldigt rolig häst att rida med mycket temperament och vilja som jag skulle kunnat tänkt mig att ta med hem i bagaget om hon varit lite större och jag inte varit fokuserad på att sälja och inte köpa hästar. Men letar någon efter en liten svart kanonkula med mycket gång, så finns hon här.

De andra hästarna skötte sig prickfritt, även Fluga. Hon börjar bli en aning aning lugnare med mig på marken nu. Det gömmer sig en väldigt fin häst bakom all den där stressen.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment