Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det här gör jag mycket nu:

Tömkör. Främst unghästarna, men även de äldre får fila lite på kommandon och jobba från marken. Mycket bra tycker jag! Jag har alltid varit en förespråkare för markarbete och jag vet att jag är duktig på det.


Med Snodur har jag fått börja lite från början. Han är väldigt ointresserad av att svänga och stanna, något som blir lite komplicerat när man sitter på honom..

Är mycket stol över “mina” två unghingstar som jag nu jobbat med i 1,5 vecka. De är båda mycket bättre i tömkörningen än Snodur, som är ett år äldre och redan är inriden. De lyssnar på alla kommandon, är orädda och gör det jag ber om.

Jag har gjort ett bra jobb, klapp på axeln för det.

 

  • Klapp på axeln från mig också!

    Annoula

    October 26, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment