Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

En vanlig dag.

Karin frågade hur en vanlig dag ser ut för mig och det kluriga är att jag inte vet svaret på den frågan själv.


En dag fick jag röja bort lite ull från taggtråd.

Varje dag  känns om “Vi måste bara göra det här jätteviktiga så snabbt som möjligt så att vi kan börja ha vanliga dagar sen”, jag börjar dock misstänka att det aldrig kommer några vanliga dagar utan alla dagar kommer se helt olika ut och vara styrda utav allt det där jätteviktiga som måste göras först.


Driva 40 hästar till daghage – check!

Det enda som just nu återkommer relativt tidsbundet är att jag startar varje dag med att rida och flytta stoflocken från deras natthage till daghage. Vi sex-sju flyttar jag sedan tillbaka dem, även det till häst. Utöver det så är varje dag som ett oskrivet blad. Ibland ägnar vi dagen åt bajs (på riktigt alltså, en hel dag höll vi på med hästbajs, det var väldigt roligt, faktiskt!), ibland får jag jaga baggar, ibland jagar vi hästar, ibland lagar vi staket, ibland är vi i fårhuset hela dagen och ibland i stallet, ibland samlar vi får till fots, ibland till häst, ibland har vi Eggert (nr två) eller ex Gulli på besök, ibland är vi ensamma. Ibland tränar vi unghästar och ibland tvättar jag sadlar. Det är liksom ingen hejd på allt som måste göras och det illa kvickt.


Traktor med bajs-last.

 

 • Spännande att du helt plötsligt är på Island och jobbar! (Hade inte varit in på din blogg på nån-några veckor)
  Fantastiska bilder, o intressant att läsa om det du får göra!

  christina e

  October 16, 2011

 • SÅ JÄKLA KUL ATT FÖLJA DET HÄR ÄVENTYRET!! :D Har följt ditt tränande och nu sitter jag med tappad haka och beundrar hur modig och mitt-i-nuet du är som tagit den här chansen gör något du verkligen älskar för i alla fall en tid. Helt sjukt inspirerande. GOGOGO! :D

  Jennie aka Limepuff

  October 16, 2011

 • Så coolt och udda och alldeles underbart! Heja Ella :D !!

  soffan

  October 16, 2011

 • Vilka vackra bilder!! àhhh nu vill jag ocksà àka till Island och rida och njuta av den underbara naturen! Nästa resa kanske?

  Kul att du bestämde dig för att stanna ett par mànader och följa din dröm. Hoppas du kommer att fortsätta njuta av tiden där.

  Helena

  October 16, 2011

 • Tack för beskrivningen! Det låter helt underbart. Att bara komma bort från allt, rida runt, bli trött “på riktigt” av kroppsarbete. Och den där utsikten är inte dum den! Hur länge stannar du? Och har du lärt dig mer isländska? :)

  Karin Tri - triathlon

  October 16, 2011

 • Ella, träning i all ära men GUD vad härligt det är att läsa om ditt liv på Island. Får man önska att du stannar längre så att jag får fortsätta drömma mig bort?! Det verkar verkligen som att du trivs och jag hoppas att du har det underbart trots trilskande får.

  Ulrika

  October 17, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment