Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Bjargshóll

Igår stod ja på en kulle och blickade ut över gården. Fem minuter senare snöade det så ljuset var kanske inte det bästa. Men här bor jag nu i alla fall. Till vänster i bild ser ni stallet, längre bort i mitten bostadshuset och till höger fårhuset. Nedanför gården rinner floden Midfjadará som går ut i viken Midfjördur som är en det utav havet.

 • Vilken inspirerande blogg och vilket jobb du gör med träning. Imponerande. Att du är på Island som jag alltid velat besöka gör inte saken sämre.

  lars

  October 11, 2011

 • Du är så himla grym!!

  Malin

  October 11, 2011

 • Varje gång jag läser ett inlägg får jag tårar i ögonen!
  Helt jäkla incredible!!!
  Jag är så imponerad att du vågar, du är en inspirationskälla! :)

  Lovisa

  October 11, 2011

 • wow, vilken underbar miljö! Jag kan förstå att du trivs där :)

  Louise Runsten

  October 11, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment