Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Känslor överallt.

Tack för alla fina kommentarer till mitt tidigare inlägg. Jag tror att det var bra att jag blev så ledsen och att jag tillät mig vara ledsen. När jag var yngre och blev retad för min vit bestämde jag mig snabbt att aldrig visa när jag blev ledsen. Något som också resulterat i att jag varit oerhört duktig på att tränga bort ledsenhet och kapsla in alla oönskade känslor och sen jag började rota runt i dem, så finns det ingen hejd på dem. Blir jag ledsen, så blir jag helt enkelt ledsen. Ganska befriande för någon som haft svårt att gråta ens på begravningar, ganska otäckt också när tårarna bara rinner.

Killen som uttryckte sig sådär härligt intelligent i helgen gjorde det för att jag vägrade låta honom köra full hem från en fest. Idioter finns det överallt.

Resten av helgen var dock bra. Jag red min fantastiska häst och fick en hel del gjort ute på gården. Det är så lättare att vara aktiv utomhus på landet än det är i Stockholm. På landet är det så mycket att fixa och jag är utomhus helt automatiskt. Nu är jag tillbaka i Stockholm och här är jag mest inne när jag inte har ngot särskilt ärende någonstans. Helt tvärtom mot på landet. Märkligt.

 • När folk säger elaka saker säger det mer än dem än om oss själva. Vilken fantastiskt vacker häst! O snygg tjej! Kom o dansa zumba på st eriksplan ons lunch?

  Annie

  September 12, 2011

 • Ja till zumba!

  ÄtaTränaKämpa

  September 12, 2011

 • Ja säger som Annie ovan, säger mer om han än om dig! Men det är svårt när folk är elaka, men riktigt bra gjort att stoppa honom. Alkohol och trafik går aldrig ihop.

  Camilla

  September 12, 2011

 • Åhh, jag saknar att bo på landet och jag saknar att ha hästar och rida och jag saknar Skåne. Jag har också varit deppig i helgen, men sedan kom jag på att det här är MITT liv, och det är JAG som ska trivas, och att jag tänker göra det som krävs för att komma dit. Kom ihåg det Ella. Det är DITT liv. Det är DU som ska vara lycklig. Vad andra tycker är totalt oväsentligt. Så det så. Framför allt vad fullständiga idioter tycker, då kvittar det extra mycket.

  soffan

  September 12, 2011

 • Ramlade in här av en slump…Vilken underbar blogg! Håller med om att det finns idioter till allt!!!! Ska bli spännande att följa din resa av ÄtaTränaKämpa…Jag befinner mig också där nu, jag äter, tränar och kämpar…Jag har fastnat i LCHF-träsket…Ha en underbar dag!

  Elin Rickmarker

  September 13, 2011

 • Vilken fin häst!! Jag är också dressyrnörd men har fått ta en paus från hästarna tyvärr under studieåren… Och ja försök strunta i den där idioten! Kram

  Maria finnved

  September 13, 2011

 • Man behöver få vara ledsen. Att våga visa att man är ledsen är styrka tycker jag.

  Ameera

  September 13, 2011

 • herregud vilken vacker häst!!! Är den din? vad är det för ras? Tävlar ni? Du har säkert skrivit det i bloggen nån gång, förlåt för upprepandet i så fall, jag har inte hängt med så länge….:)

  Lisa

  September 15, 2011

 • :)
  Kul med lite hästfrågor!
  Det är en frieser och hon är min, men hon är till salu för att jag inte hinner med henne. Jag har inte tävlat, men det är lite synd, för hon är väldigt fin :)

  ÄtaTränaKämpa

  September 15, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment