Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Fusktränat.

Okej, dagens motion kanske inte ger någon av er endorfinrus eller träningslängtan av att läsa om, men för mig var det precis lagom. Jag tog en fin långpromenad genom ett soligt Stockholm som både var varmt och friskt på samma gång. Det kändes inte som “träning” och det kändes inte som om det räknades enligt hon där uppe med höga krav. Men jag bestämd emig för att det får räcka gott och väl och att det viktigaste är att jag rör mig.

Det roliga är att den här promenaden faktiskt gav mig något jättestort, den gav mig min träningslust tillbaka!

Nu känner jag att jag VILL träna. Jag vill byta om, ladda, sticka till gymmet/ut och utmana mig själv. Jag vill testa lite nya träningsformer och ha kul. Jag vill känna efter-tränings tröttheten i hela kroppen och gå hem på skakiga ben med ett stort leende. Så, min fuskträning idag var det bästa jag kunde ha gjort. Nu ska jag bara lyfta upp blicken från backen, ge mig själv en klapp på axeln och säga “Bra gjort.”

 • Bra jobbat! Härligt att träningslusten är tillbaka. Ett tips är att nu börja i lagom doser och inte sikta mot stjärnorna med det samma. Lycka till! :-)

  Josefine

  September 6, 2011

 • Kul att du är tillbaka. Jag har utmanade mina gränser idag och sprang vidare efter stället där jag normalt brukar vända för att få min 5 kilometersrunda. Jag har övergett pulsklockan och har ingen aning hur lång tid det tog, men det kändes bra!

  Sara

  September 6, 2011

 • BRA gjort! Good enough:)

  Nina

  September 6, 2011

 • Härligt! Jag hoppas verkligen att du faktiskt klappar dig själv på axeln.

  Cathrin

  September 6, 2011

 • Jätteduktigt, den här veckan har jag också tränat. :)

  Träna Med Matilda

  September 6, 2011

 • Fan vad skönt. Och vi finns här varenda steg på vägen :D

  Paula

  September 6, 2011

 • inställningen i slutet av inlägget, det är så det ska låta!
  DU är bra!
  All rörelse och motion räknas, allt som gör att DU mår bra och väcker positiva känslor i kroppen är INTE fusk -det är äkta!
  kom igen!
  **klappar dig på axeln**
  <3

  Li

  September 6, 2011

 • Bra gjort!!! Lycka till med fortsättningen nu!!!

  Ida

  September 7, 2011

 • Promenader är jättebra på det viset!

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment