Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Upp med pulsen!

Idag blir det PT-pass. IIIIHH! Jag känner på mig att det kommer bli extremt jobbigt. Läskigt!

Jag vet inte varför ja är så rädd för att det ska bli jobbigt, jobbigt är jag ju rätt bra på. Jag kan trycka på när jag får blodsmak i munnen och kroppen vill falla ihop. Eller jag kunde förr i alla fall. Nu känns det som om jag blir för trött för fort för att orka pusha hela vägen. Minns passen då pulsen var uppe över 200 bpm, nu dör jag när den jobbar sig över 180..

Tror löpningen är nyckeln till det hela. Förr sprang jag med pulsen uppe på 85-95% konstant varje löppass, väldigt slitande för kropppen, men det blev härdande, jag lärde mig “stå ut” med hög puls. Nu känns hög puls bara sjukt sjukt jobbigt.

Ska bli spännande att se vad Magnus har för planer för mig, jag hoppas att mina ben känns lätta starka och pigga. Det är ofta dem det hänger på nämligen. (Varför blir jag sugen på långpass med “snäll” puls nu bara för det?)

 • Det är ju läskigt när det är jobbigt. Jag tror att man är rädd för att inte klara det, att ta slut på något vis, och känna “var jag inte bättre än så här”. Men det är ju det som är det fina med att träna med en PT – de vet vad du klarar, när de kan pressa dig och ser när du faktiskt är helt slut och inte bara maskar.
  Vad sugen jag blir – jag måste nog träna med PT i höst igen…

  Josefine

  July 7, 2011

 • Det är så roligt att läsa din blogg. Känner igen IhhHHh-känslan du beskriver så träffande när det är dags att träffa pt:n. Skräckblandad förtjusning, nervöst men ändå något man ser fram emot. :)

  Sofia

  July 7, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment