Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Träning som ger

20110707-121059.jpg

Att göra det där styrkeprogrammet halv tolv på kvällen istället för att ta det “imorgon”, att sticka ut och springa, fastän det är det sista man vill och benen är som tunga stockar. Att tvinga latmasken när den helst vill såsa, att fila på diciplinen när livet är ostrukturerat. Efteråt är jag alltid nöjd. Efteråt minns jag de träningspassen som särskilt givande. Som nyss. När alla ursäkter tagit slut och mitt väldigt korta och rätt roliga styrketräningspass väntar på mig samtidigt som sängen gör det. Jag tänker “just do it” och då går det. Just nu är jag sjukt nöjd. Så värt det.

 • Heja heja friskt humör! Visst är det så, när man är som segast och latast gör det mest gott att komma ut! Tack för all inspiration och motivation som du ger, fantastiskt att få följa dig. Du är ju så duktig!!!!!!
  Sen har jag en fråga! Vart har du fått tag på dina svarta glasögon? :) Såg de i ett inlägg för ett tag sen, du var så förbannat snygg i dem och jag skulle behöva ett par nya. Tacksam för svar :)

  Ha det nu så bra och kör hårt!

  Många kramar!!!

  Lisa

  July 7, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment