Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Karlbergs militärbana

I lördags ägnade jag hela dagen åt en möhippa som jag och en vän planerat åt en av mina bästa vänner. Det blev en oerhörd succé!

Vi startade dagen med lite militärdrillning i parken bakom karlbergs slott där vi sprang en sträcka och sedan tog vi oss ann karlbergs militärbana som jag länge varit nyfiken på. Efter att ha testat den ett varv så fick jag absolut blodad tand, även om jag till nästa gång utan tvekan ska ta med handskar och hellånga byxor. Shorts är ingen bra idé helt enkelt.

Jag funderar på om man kanske skulle dra ihop ett gäng och ta sig ann banan en solig dag och kanske avsluta med lite gemensam lunch i gräset. Vad tror ni om det? Någon som är sugen?

 • Jaaaaa jag är sugen! Men jag är inte så ofta i dina hoods tyvärr…

  Ida

  July 5, 2011

 • Haha, ja det vore kanske en utmaning! Man ska ju träna på det man är dålig på:) Jag är gärna på nästa vecka, eller i augusti!

  Nina

  July 5, 2011

 • JA! Vilken kul utmaning. Hur får man reda på var banan ligger i Karlberg? Hör av dig om dag och tid om det blir av. Jag är intresserad.

  Hanne

  July 5, 2011

 • Mycket bra ide!!! Jag är på om jag är hemma! :)

  Annie

  July 5, 2011

 • Min träningsvärk är inte borta än, fyra dagar senare. Men skrubbsåren har börjat läka… ;-)

  blivande bruden

  July 6, 2011

 • hm, hur långt är det och hur mycket armstyrka behövs? =)

  Li

  July 11, 2011

 • SJälva banan är på ett och samma ställe, så man kan göra de grejer som känns som om man klarar av. Tror inte att just armstyrkan är det avgörande, vissa övningar behöve rman dock vara rätt fit för att klara = jag klarar dem inte. :)

  ÄtaTränaKämpa

  July 12, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment