Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

2/5 avklarade!

5 morgonpromenader i veckan var som bekant en del utav planen. Igår studsade jag (nästan) upp ur sängen och i min träningsskor och dag likaså. Igår gick mina ben som på räls längs med en hästhage, runt en sjö och genom skog. Imorse gick benen istället på asfalterad gångväg längs en vattenkant i innerstaden. Vilka kontraster! Igår mötte jag ett sömnigt råddjur och en man som rastade sin lilla hund. Idag mötte jag massvis med hurtiga rackare som sprang, gick, turistade och njöt av solen.

Blev ledsen när jag gick förbi de stora vackra pilträden längs i närheten utav stadshuset som någon borrat gift i, för att de ska dö. Som dotter till en skogsvaktare kan jag inte förstå hur man kan göra så, vackra gamla träd som gör så mycket för känslan och luften i vår vackra huvudstad. Men kanske tjänar någon väldigt mycket pengar på att sälja en lägenhet med bättre sjöutsikt nu..

En dryg halvtimme senare var jag hemma igen och gav kroppen en fin grötfrukost. Fint. Förövrigt har jag sjuklig träningsvärk i överkroppen efter boxningen igår..

 

 • Folk är inte kloka! Undrar hur man ens kommer på tanken att förgifta träd så och varför?! Det är som när folk slänger ut förgiftat bröd för att hundar ska äta och dö av det. Totalt vansinne! det går nog aldrig att förstå sig på sådana människor.

  Beckis

  July 20, 2011

 • Visst är det en skön känsla att vara igång igen.. Kör hårt nu och må bra!

  Johanna

  July 20, 2011

 • Skönt med promenad på morgonen! Det “ryktas” om att pilarna blev förgiftade så att ngn IDIOT skulle få bättre sjöutsikt. Pffft. Bah! :/

  Lotta

  July 20, 2011

 • Gröt är gott!

  Jakob

  July 20, 2011

 • Jag älskar morgonpromenader, bara jag kommer upp så är det underbart! :-) Både på landet och i stan, det är härligt att ha hela stan för sig själv.

  Evalinn

  July 20, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment