Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Snäcksjön Triathlon

 

Jag tänkte ge er lite mer information kring det triathlon som kommer gå av stapeln den 20:de augusti och sedan förhoppningsvis bli en tradition. Det kommer förmodligen mest vara vänner och bekanta som deltar, men om någon av er bloggläsare är sugna på att dyka upp och vara med, så vore det verkligen jätteroligt och ni är väldigt välkomna.

Distanser:
Knappt 0,5 km simning
Ca 2 mil cykling
ca 7 km löpning

Alla får och kan vara med, oavsett om man har damcykel eller nördig racer, springer marathon på en halvtimme eller tycker att fem km är mer än nog. Det blir pris, vätskestationer och lite annat kul, precis som i ett riktigt lopp, fokus ligger på att ha kul.

För er som inte är bekanta med omgivningarna runt Snäcksjön så kommer löpningen ske “runt byn” på skogsväg/grusväg i gröna vackra omgivningar. En ganska plan sträcka med några få backar.

Cyklingen kommer ske på 95% asfalt med en liten bit (300 m) på hård grusväg i början och slutet. Vägen är liten och med små söta backar i vacker omgivning.

Simningen går i vår lilla sjö med samma namn som loppet, Snäcksjön.

Snäcksjön ligger i Uppland, en timme från Uppsala ut mot kusten, mellan Östhammar och Öregrund. Efter tävlingen kommer vi ha en kräftskiva som man också får delta i, vill man bara vara med i triathlonet går det också bra förstås.

Här hittar man facebookeventet för tävlingen och man får gärna bjuda in sig själv om man vill komma, undrar man något går det också bra att maila mig på atatranakampa@hotmail.com

 • kul! ill be there!

  Träningsglädje

  June 5, 2011

 • Yes!

  ÄtaTränaKämpa

  June 6, 2011

 • Det låter så kul och jag hade kunnat tänka mig att vara med om det hade varit smidigare för mig att ta mig dit och hem, plus att jag har tjejmilen och eveuellt midnattsloppet att avverka i aug. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev sugen! =) Kanske nästa år? =D

  Beckis

  June 6, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment