Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Träningen, glömde jag den?

Den senaste veckan har varit lite väl stressansträngd, med tentor som hängt över mig, inlämningar, redovisningar, hästjobb, kursslut och en hel del annat i livet som man ska hinna med, men som halkat efter.

Jag brukar försöka se till att inte låta träningen prioriteras bort, men de facto har det hänt den senaste veckan. Sömn har prioriterats bort. Bra matval har prioriterats bort. Saker som ger mig glädje och energi har prioriterats bort. Varför? För att jag har planerat för dåligt och inte lärt mig att säga nej till saker som jag inte hinner med. Ibland kan jag inte vara alla till lags, dte måste jag lära mig. Jag först, sen andra.

Den här veckan bjuder fortfarande på några tidskrävande och lätt stressande grejer, men nu är luften tillräckligt klar att jag känner att jag vaknat upp ur stressdimman. Jag behöver min träning, jag längtar efter min träning och jag måste få tid till min träning. Den får helt enkelt inte prioriteras bort.

Idag ska någon form av rörelse in i ett förövrigt fullspäckat schema. Kvällen bjuder på studentskiva (jag som trodde att jag var för gammal för sånt..) och dagen bjuder på redovisningar. Superkul.. Någonstans däremellan måste jag få rasta kroppen lite, annars kan det hända att jag blir tokig = tråkigt. Hur spelar inte så stor roll, bara det blir gjort!

Nu har förövrigt de sista resultaten från påskutmaningen ramlat in, så imorgon kära vänner, när tiden är lite mer med mig,  kommer resultatet. Både inspirerande och imponerande. Vilka kämpar ni har varit!

  • Att alla viktklubbsmedlemmar: Det blev så snurrigt och jag tappade bort mig när jag skulle uppdatera veckans mål osv. Jag känner inte riktigt att jag har koll på er alla. Det nya är i varje fall att våra mål ska sträcka sig från fredag till fredag. Detta innebär att det sätts nya mål i morgon samt att det delas ut guldstjärnor om inte visuellt så skriftligt i varje fall genom era kommentarer. Jag kan inte lova att jag hinner sätta ihop stjärnorna imorgon men kommer att göra det senast måndag.

    Även om jag inte uppdaterat just ditt mål för nuvarande veckan kan du väl vara hygglo och ge en kommentar om hur veckan har gått? Jag har uppnått mina mål som denna vecka var två bikram yoga pass och tre timmar dans. Imorgon är det fredagsvikt.

    Imorgon bitti postar jag ett inlägg med nästa veckas mål och i detta inlägget ber jag er skriva in era mål för nästa vecka. Vad tror ni om det?

  • Jag läser ditt inlägg och inser att jajg verkligen måste planera de kommande veckornas träning stenhårt. Om två veckor flyttar vi till hus och det ska bli underbart! Men jag vill ju inte att träningen ska komma i kläm mellan allt flyttpackande och fixande… Tack för påminnelsen även om du inte visste om att jag behövde den!

    Ida

    May 5, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment