Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Resultatet utav påskutmaningen.

Bättre sent än aldrig kommer en liten rapport kring påskutmaningen. Det var hisnande och oerhört imponerande att läsa hur många steg vi hade knåpat ihop under påskveckan. Lyssna på det här, de 24 stycken som har rapporterat in sina steg till mig har tillsammans gått 2 813 279 steg! Förstår ni hur mycket det är!? Nästan tre miljoner steg. Det är drygt 14 500 steg om dagen per person. Själv fick jag bara ihop precis att jag snittade över 12 000 per dag med två mindre bra dagar. Men jag är nöjd med min insats.

Det tycker jag att ni alla ska vara också. Fantastiskt vilken feedback jag har fått. Vad ni har kämpat med både stegräknare som krånglat, extra promenader och visst har det varit kul att se stegräknaren ticka på?

Den som vann utmaningen med att få ihop flest steg var Ulrika som sammanlagt fick ihop 180 267 stycken steg. Väldigt imponerande! Grattis, en liten överraskning kommer hem till dig på posten (tillsammans med den mycket försenade belöningen för 6VU…)

Jag bestämde mig för att också lotta ut en vinst bland alla som fullföljt utmaningen, för vi är alla vinnare, och lotten föll på Jessica Gjertz. Grattis!

Vad tror ni om en repris med liknande upplägg? Jag har blivit riktigt bra kompis med min stegräknare nämligen.

 • Jag är på!

  Och hej, jag hittade hit för några dagar sedan och är imponerad över din målmedvetenhet. Själv håller jag också på och kämpar nedåt och just den här veckan har jag som mål att komma upp till 20k steg varje dag. Det är kämpigt men kul att ha mål. Så jag är med på din nästa utmaning.

  Ha det fint
  /Trillian

  Trillian

  May 13, 2011

 • Jag missade påskutmaningen men är gärna med på en ny utmaning! Snart gärna :)

  Ida

  May 13, 2011

 • va roligt och vad duktiga vi var! =)
  grattis till Ulrika.
  Vet inte hur jag ställer mig till en ny utmaning, det var svårt tyckte jag även fast jag hade lov *hihi*
  hoppas du gar en fin helg!
  <3

  Li

  May 14, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment